Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Maria, mesaj în legătură cu Liviu și relația lor: "Vreau liniște o perioadă". Ce spune fosta câștigătoare

Liviu și Maria au devenit familia Olteanu, după ce și-au oficializat iubirea în fața întregii țări. Cei doi au câștigat Mireasa sezonul 3 și când totul părea că merge bine, un mesaj transmis de Maria răstoarnă tot. Ce se întâmplă între ea și Liviu.

colaj de fotografii cu maria și liviu in finala mireasa sezonul 3 Galerie
Liviu și Maria au devenit familia Olteanu, după ce și-au oficializat iubirea în fața întregii țări. Cei doi au câștigat MIreasa sezonul 3 și când totul părea că merge bine, un mesaj transmis de Maria răstoarnă tot. Ce se întâmplă între ea și Liviu. | Mireasa

Maria și Liviu, câștigătorii Mireasa sezonul 3, erau mutați la Maramueș, în locul de proveniență al tinerei. Cei doi păreau să treacă prin momente minunate în calitate de soț și soție, însă ceva pare că a dezechilibrat relația lor.

Maria, mesaj neașteptat despre relația cu Liviu: "Fiecare rămâne în lumea lui"

De curând, tânăra a postat pe rețelele de socializare un mesaj care pare să anunțe destrămarea cuplului Liviu-Maria.

“Din păcate, aici se termină o poveste, povestea mea și a lui Liviu! Când orgoliul și mândria depășesc iubirea, se destramă tot! Fiecare rămâne în lumea lui, eu aici la Maramureș, el acolo la Giurgiu. Nu doresc nimănui să simtă ce simți eu, dar mă lupt cu morile de vânt. Vreau liniște o perioadă și nu-mi pasă de judecăți, eu știu ce am în suflet. Vă mulțumesc pentru tot!", a scris Maria pe InstaStory.

Mai mult decât atât, Maria a șters toate pozele cu Liviu de pe Instagram.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Liviu și Maria au fost invitați în direct să vorbească despre viața după emisiune și despre ce au trăit

Povestea cupului Liviu și Maria. Cum au ajuns să se iubească

Maria a apărut rapid în vizorul lui Liviu și i-a stârnit interesul. Faptul că Liviu era dezinvolt și față de alte fete din casă, au apărut și primele gelozii dintre ei, dar Maria simțea că îl vrea și mai tare, dar liniștea lor s-a spulberat după ce a intrat Bogdan în casă.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Achiziția de câteva mii de euro pe care au făcut o Liviu și Maria: "Noul membru al familiei"

Jocul de-a șoarele și pisica dicta circumspecție, iar sfaturile mamei lui Liviu și acuzațiile care au venit la adresa lui Liviu au stârnit multe certuri între cei doi. De aici și până la discuții aprinse nu a mai fost decât un pas. Maria nu mai știa ce să facă și de multe ori și-au spus adio.

Maria chiar a plecat din casa Mireasa, dar Liviu a plecat după ea. A mers la hotel și a cerut-o în căsătorie. Maria spune că cel mai greu moment pentru ea a fost plecarea, dar au durut și acuzațiile fostei soții. Liviu spune că cel mai rău i-a fost atunci când Maria a plecat din casă.

Tatăl Mariei a vorbit și el în marea finală Mireasa, iar atunci când și-a văzut fiica în rochie de mireasă spune că a avut multe emoții. Mama Mariei nu este prezentă în marea finală și nici tatăl nu a reușit să stea de vorbă cu ea.

Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Rezultate cursa de eliminare. Victor a primit cele mai multe voturi să plece... Mireasa, sezonul 4. Ce a postat Victor, imediat după ce a fost eliminat de la Mireasa, în gala de sâmbătă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x