Antena Căutare

Mireasa, sezonul 3. Liviu și Maria au fost invitați în direct să vorbească despre viața după emisiune și despre ce au trăit

Liviu și Maria sunt fericiții câștigători ai emisiuni Mireasa, sezonul 3. Cei doi tineri căsătoriți au primit marele premiu în valoare de 40 de mii de euro. Iar acum, cuplul spune în cadrul emisiunii Xtra Night Show ce va face cu această sumă și cum e viața lor după show-ul matrimonial.

Maria și Liviu, câștigătorii sezonului 3 Mireasa Galerie
Maria și Liviu, câștigătorii sezonului 3 Mireasa, se bucură de viața de cuplu, acasă la Maramureș, locul natal al proaspetei mirese. | Mireasa

Maria și Liviu au avut parte de o aparoție TV în care au povestit câteva aspecte despre timpul pertecut în casa Mireasa, despre planurile pe care le au cu banii câștigați și au împărtășit câteva impresii despre experiența pe care au trăit-o vreme de cinci luni de zile.

Întrebați de către Dan Capatos cum s-au gândit să se înscrie la emisiunea Mireasa, Liviu a luat cuvântul și a răspuns: "Ca să fim sinceri, am luat-o ca pe o experiență, am zis să fie o experiență și nici nu mă gândeam că o să ies căsătorit, nici cu premiu. A fost o experiență nouă pentru mine, cred că și pentru ea la fel".

"El are treabă cu televiziunea având în vedere că e artist, dar eu nu", spune Maria la Xtra Night Show de la Antena Stars.

Care este motivul pentru care mama Mariei s-a opus căsătoriei fiicei sale cu Liviu

De asemena, moderatorul emisiunii a atins și subiectul legat de mama Mariei care s-a opus căsătoriei cu Liviu. Aceasta a declarat că mama sa nu a fost de acord pentru că soțul său a fost atacat foarte mult din afara, iar doamna Roman "nu a putut digera".

"Acum s-a liniștit. Au fost niște acuzații făcute de afară și afost mai greu de digerat pentru mama mea până s-l cunoască personal, adică e normal", spune Maria.

"Eu am mai fost căsătorit și fosta soție a venit cu acuzații și cu grămadă de chestii. Pentru că unii oameni când văd că îți este bine, vin și atacă, dacă ți-e rău, n-au nimic cu tine", spune Liviu.

"Acum sunt fericit că sunt liber, că suntem liberi", a mai declarat Liviu.

Maria și Liviu vor face nuntă. Ce nume poartă Maria în buletin

Liviu mărturisește că experiența i-a ajutat atât în cariera de artist, dar și pe plan profesional: "A venit la pachet cu o soție, cu un premiu". De asemena, cuplul se pregătește să facă și nuntă, însă mai târziu: "E prea repede și nu am găsit pentru anul viitor".

Cuplul a declarat că rămâne să oficieze cununia religioasă și să organizez o petrecere de nuntă ca la carte, în rest toate actele sunt făcute, iar Maria este pe numele lui Liviu în buletin.

Cei doi au declarat că vor să investească banii din premiu într-o casă în București.

Povestea cupului Liviu și Maria. Cum au ajuns să se iubească

Maria a apărut rapid în vizorul lui Liviu și i-a stârnit interesul. Faptul că Liviu era dezinvolt și față de alte fete din casă, au apărut și primele gelozii dintre ei, dar Maria simțea că îl vrea și mai tare, dar liniștea lor s-a spulberat după ce a intrat Bogdan în casă.

Citește și: Mireasa, sezon 3. Cum îl alintă Maria pe Liviu. Cei doi soți au plecat la Maramureș și au postat imagini din vila în care stau

Jocul de-a șoarele și pisica dicta circumspecție, iar sfaturile mamei lui Liviu și acuzațiile care au venit la adresa lui Liviu au stârnit multe certuri între cei doi. De aici și până la discuții aprinse nu a mai fost decât un pas. Maria nu mai știa ce să facă și de multe ori și-au spus adio.

Maria chiar a plecat din casa Mireasa, dar Liviu a plecat după ea. A mers la hotel și a cerut-o în căsătorie. Maria spune că cel mai greu moment pentru ea a fost plecarea, dar au durut și acuzațiile fostei soții. Liviu spune că cel mai rău i-a fost atunci când Maria a plecat din casă.

Citește și: Mireasa, sezonul 3. Achiziția de câteva mii de euro pe care au făcut o Liviu și Maria: "Noul membru al familiei"

Tatăl Mariei a vorbit și el în marea finală Mireasa, iar atunci când și-a văzut fiica în rochie de mireasă spune că a avut multe emoții. Mama Mariei nu este prezentă în marea finală și nici tatăl nu a reușit să stea de vorbă cu ea.

Mireasa sezon 4, 30 august 2021. Ion le-a cunoscut pe fete. Cine i-a atras atenția după ce a pășit în casa tinerelor... Mireasa sezon 4, 31 august 2021. Raluca, în lacrimi după fostul iubit. A recunoscut că mai are sentimente pentru el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x