Antena Căutare

Mireasa sezonul 3. Maria, prima imagine cu soțul său, după dispariția lui. Gestul făcut de fosta concurentă

Maria Roman a trecut printr-o situație dificilă în luna aprilie 2024. Soțul ei a fost dat dispărut, iar ulterior găsit în custodia Poliției.

Mireasa sezonul 3. Maria, prima imagine cu soțul său, după dispariția lui. Gestul făcut de fosta concurentă Galerie
Maria Roman a trecut printr-o situație dificilă în luna aprilie 2024. Soțul ei a fost dat dispărut, iar ulterior găsit în custodia Poliției. | Antena 1

De atunci, Maria nu a mai avut multe postări. S-a rezumat la a-l fotografia pe fiul său, însă nici vorba de partener. Recent, și-a luat prin surprindere urmăritorii. Iată ce a publicat.

Citește și: Mireasa sezon 8. Cum se înțelege mama Biei cu doamna Anina, după certurile avute de fată cu soacra. Ce le-a dat de gol

Mireasa sezonul 3. Maria, prima imagine cu soțul său, după dispariția lui. Gestul făcut de fosta concurentă

Pe 16 aprilie 2024, Maria Roman se panica pentru că nu mai reușea să dea de soțul ei. Astfel, a decis să ceară ajutorul oamenilor pentru a îl găsi.

Articolul continuă după reclamă

După ce a postat un anunț peste tot, în care era poză cu mașina pe care soțul ei a mers să o achiziționeze din Franța, a alertat poliția.

Ulterior, apelul către internauți a fost șters. S-a spus că bărbatul a fost găsit, fiind arestat în Germania. Familia ar fi aflat de situație și a angajat avocați pentru a îl ajuta.

De atunci, Maria Roman nu a mai dat nicio veste despre partenerul său și situația dificilă prin care trec. Fosta concurentă a promis că va reveni cu informații când va avea mai multe. Însă nu a mai deschis subiectul.

Recent, tânăra a postat prima imagine cu bărbatul iubit. Cei doi se țin în brațe, iar Maria privește peste umăr spre soțul său.

Deși inițial ea a permis internauților să răspundă la postarea respectivă, a schimbat setarea mai târziu. Nu este clar care este motivul, însă gestul a fost observat de internauți.

Citește și: Horoscop dragoste iunie 2024. Femeile din aceste 5 zodii fac cuceriri după cuceriri. Ce nativi trec prin despărțiri dureroase

Cine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3

Maria are 28 de ani și în 2021 a participat la emisiunea Mireasa. De meserie, tânăra este asistent stomatologic și locuiește în Maramureș.

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria Roman la Mireasa 2021.

La acel moment, ea se descria drept o femeie pretențioasă pentru că trecuse deja prin multe: abuz emoțional, violență fizică, infidelitate. Tânăra spunea că e sensibilă și că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii.

În emisiune, ea l-a întâlnit pe Liviu Olteanu, cu care s-a și căsătorit. Relația lor s-a terminat la scurt timp de la finală și divorțul s-a finalizat după ce aceasta l-a acuzat de infidelitate și violență.

Mireasa sezonul 9. Prima reacție a Adrianei după ce a fost eliminată din casă. Ce a publicat în mediul online... Unde se află acum Bia și Robert de la Mireasa și nimeni nu s-ar fi așteptat. Cum se întețeleg cei doi și cum au apărut î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită!
Mireasa sezonul 9, 25 iunie 2024. Elena s-a destăinuit în fața Mariei Lungu: Sunt îndrăgostită! Marti, 25.06.2024, 16:35
Citește și
x