Antena Căutare

Mireasa, sezon 3. Maria Roman, primele declarații după ce soțul dat dispărut s-a întors acasă. Ce a recunoscut

Maria Roman, fosta concurentă de la Mireasa sezon 3, a făcut primele declarații publice după ce soțul ei s-a întors acasă. Chiar dacă s-au făcut multe speculații despre dispariția lui, acum aceast a spus tot adevărul.

Galerie
Maria Roman, fosta concurentă de la Mireasa sezon 3, a făcut primele declarații publice după ce soțul ei s-a întors acasă | Antena 1 & Instagram

Maria Roman, fosta concurentă de la Mireasa sezon 3, a intrat în direct prin telefon la Antena Stars și a oferit primele declarații publice după ce soțul ei s-a întors acasă. Aceasta a vorbit despre speculațiile că bărbatul a fost arestat în Germania și povestit cum a decurs reîntâlnirea lor.

Maria Roman de la Mireasa, sezon 3 confirmă că soțul ei a fost arestat în Germania. Ce a dezvăluit

În luna aprilie a acestui an, fosta concurentă de la Mireasa l-a dat dispărut pe soțul ei. Ea a făcut un apel în mediul online în care cerea orice informație, după ce bărbatul a fost de negăsit o scurtă perioadă de timp

Timp de aproxiativ o lună, aceasta a susținu că nu știe nimic despre bărbatul alături de care are și un copil. Mai mult decât atât, a fost nevoită să se ocupe și de firma pe care o au împreună.

Citește și: Mireasa sezonul 3. Maria, prima imagine cu soțul său, după dispariția lui. Gestul făcut de fosta concurentă

În toată această perioadă, Maria Roman nu a mai fost foarte activă pe rețelele sociale, însă pe data de 3 iunie 2024, ea a postat prima imagine în care apare împreună cu soțul ei, după ce acesta s-a întors acasă.

Acum, la 3 luni după ce bărbatul a dispărut, fosta concurentă de la Mireasa seozn 3 a făcut primele declarații. Mai mult decât atât, Maria Roman a confirmat că soțul ei a fost arestat în Germania, în aprilie.

„Nu știu mi-e greu să zic. Ce să zic... (n.r. despre cum a fost reîntâlnirea lor). A fost cel mai fain moment în afară de cel în care l-am născut pe bebe, cel mai fericit. A fost o perioadă foarte grea. Adică tristețea și faptul că trebuia să fiu cu bebe, să am grijă de firmă. A fost foarte greu, dar mă bucur că e totul bine”, a declarat fosta concurentă Mireasa.

Mai mult, Maria Roman a deslușit misterul și a spus tot adevărul. Întrebată ce s-a întâmplat cu soțul ei cât a lipsit, aceasta a răspuns: „Păi s-a scris, că a fost arestat în Germania. Da (n.r. este adevărat). Niște încuracături, acolo e mai greu până demisionezi”.

Cine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3

Maria are 28 de ani și în 2021 a participat la emisiunea Mireasa. De meserie, tânăra este asistent stomatologic și locuiește în Maramureș.

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria Roman la Mireasa 2021.

Citește și: Maria Roman de la Mireasa și-a botezat fiul. Ce concurent de la Mireasa i-a fost naș copilului. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta

La acel moment, ea se descria drept o femeie pretențioasă pentru că trecuse deja prin multe: abuz emoțional, violență fizică, infidelitate. Tânăra spunea că e sensibilă și că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii.

În emisiune, ea l-a întâlnit pe Liviu Olteanu, cu care s-a și căsătorit. Relația lor s-a terminat la scurt timp de la finală și divorțul s-a finalizat după ce aceasta l-a acuzat de infidelitate și violență.

Mireasa: Confesiuni cu Maria și Ștefan. Unde pleacă în luna de miere, ce strategie a avut băiatul și cu ce colegi țin le... Mireasa, sezon 9. Cu ce fostă colegă din emisiune s-a filmat Adriana la mare: „Cine se gândea că vom rămâne prietene”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x