Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Maria Roman, schimbare de look. S-a vopsit și e foarte încântată de rezultat

Maria Roman este foarte activă pe rețelele sociale. Fosta concurentă din casa Mireasa își ține mereu fanii la curent cu ceea ce se întâmplă în viața ei.

Mireasa sezon 3. Maria Roman, schimbare de look. S-a vopsit și e foarte încântată de rezultat Galerie
Maria Roman, schimbare de look | Antena 1

Cea mai recentă postare de pe Instagram e dovada clară a faptului că a reușit să strângă un număr mare de oameni care o urmăresc. Tânăra a trecut cu bine peste divorțul de Liviu, iar acum se concentrează mai mult pe felul în care arată.

Maria Roman, schimbare de look

După ce a apelat la intervenții estetice, tânăra s-a apucat de sport. Recent, aceasta a mers la un salon de înfrumusețare unde și-a vopsit din nou părul și este foarte mulțumită de rezultat. Și pentru că fanii ei meritau să știe cum arată acum, aceasta a făcut publice imagini cu rezultatul.

Maria a optat pentru nuanțe mai deschise de blond, cu rădăcini în contrast și bucle. Felul în care arată acum a adus bucurie în inimile fanilor care au complimentat-o cu tot dragul. Cei care au văzut postarea i-au scris în secțiunea de comentarii că este superbă, i-au pus multe emoji-uri cu inimioare.


INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările


"Eleganță, Style, Rafinament, Și Am Spus Maria ! Fericire Maximă Suflet Drag !", "Frumoasa și eleganta!", "Frumoasă, elegantă, reală!", "Draga Maria,te iubim și te apreciem și pt simplu fapt că îți petreci fiecare zi din viața în cel mai frumos mod și nu îți pierzi timpul cu lucruri mărunte și inutile unei femei.Esti mereu eleganta,cocheta,îngrijită,veșnic coafata,chiar și atunci când muncești la bucătărie sau la câmp.O femeie adevărată stie sa se respecte mereu", au fost numai câteva dintre mesaje.

Maria Roman are o nouă relație

Maria Roman de la Mireasa sezon 3 iubește din nou. Tânăra, care recent a divorțat de Liviu Olteanu, și-a asumat noua relație și a postat imagini cu bărbatul care a cucerit-o.

Maria de la Mireasa sezon 3 și-a refăcut viața la brațul unui bărbat care reușește să-i aducă zâmbetul pe buze. Deși a recunoscut că are pe cineva încă de când a divorțat de Liviu, cu care nu se mai înțelegea, abia acum și-a asumat public relația.

Maria Roman strălucește. Fosta concurentă de la Mireasa sezon 3 și-a făcut mai multe schimbări fizice și pare că divorțul de Liviu Olteanu a făcut-o mai puternică.

Deși a suferit mult după ce s-a despărțit de bărbatul cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa, Maria a găsit puterea să se vindece și să-și continue viața.

Se pare că Maria iubește din nou și recent a ales să le arate tuturor cine e bărbatul care reușește să îi aducă zâmbetul pe buze.

Frumoasa blondină a publicat pe Instagram mai multe fotografii cu iubitul ei.

Mireasa 2022, sezonul 5. Surpriză de proporții. Mamele și concurenții singuri din casă au fost chemați să voteze... Mireasa 2022, sezonul 5. Nora și Aron, fotografie împreună: "Prietenia e lucrul cel mai greu de explicat"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x