Antena Căutare

Mireasa 2022, sezonul 5. Surpriză de proporții. Mamele și concurenții singuri din casă au fost chemați să voteze

Simona Gherghe a chemat mamele și concurenții singuri din casa Mireasa în living. Astfel, doamna Dana, doamna Elena, doamna Eleonora, doamna Mioara, Adrian, Elena, Larisa și Răzvan au avut de luat o decizie grea.

Mireasa 2022, sezonul 5. Surpriză de proporții. Mamele și concurenții singuri din casă au fost chemați să voteze Galerie
Mamele și concurenții singuri din casă au fost chemați să voteze | Antena 1

Cei invitați au avut în față două cartoline. Ei au avut de votat cel mai puternic cuplul din casă și cel mai slab cuplu.

Votare surpriză în gala din 4 iunie 2022

Simona Gherghe i-a rugat pe cei 8 să nu le spună concurenților din cuplu ce s-a votat în gala de azi și cu atât mai puțin ce opțiuni au pus pe cartolină. Această votare se face în fiecare sezon, iar acum, cu mai puțin 1 lună și jumătate înainte de finalul competiției este posibil ca un cuplu să fie eliminat din competiție.

Concurenții singuri și mamele au luat rapid decizia. Simona Gherghe le-a explicat că părerea lor contează, iar cel mai puternic cuplu este cel în care se vede iubirea reală, iar pentru cel mai slab cuplu definiția se referă la cel pe care concurenții nu îl consideră suficient de închegat ca să-și ducă mai departe povestea în afara casei Mireasa.

Cel mai slab cuplu din casa Mireasa: Sabrina și Perneș.

Cel mai puternic cuplu: Sabrina și Perneș.

Pentru că au fost votați la ambele categorii, a contat imunitatea din top. Cum niciunul dintre ei nu a mai fost în topul telespectatorilor, cei doi au intrat într-o cursă de eliminare.

Cuplurile, au fost invitate și ele să voteze

Cuplurile au fost invitate și ele să voteze. Tot cel mai puternic și cel mai slab cuplu au avut de votat și nu au avut voie să se voteze pe ei.

Partenerii au avut voie să se consulte între ei, dar nu să vorbească cu celelalte cupluri din casă. Simona Gherghe le-a cerut mai apoi să-i aducă plicurile. De această dată, la votarea cuplurilor, totul a durat un pic mai mult.

Și concurenții din cuplu au fost rugați să nu discute în gală ce au votat.

Ce s-a întâmplat în casa Mireasa săptămâna trecută

Săptămâna trecută a fost una dificilă pentru concurenții din casa Mireasa. Sabrina și Perneș sunt mai bine, dar au intrat în conflict cu doamna Eleonora.

Doamna Dana i-a spus confidentei lui Perneș că nu este o mamă în adevăratul sens al cuvântului, iar acest lucru a dus la discuții intense. Perneș nu i-a luat apărarea însoțitoarei lui, chiar s-a certat cu ea, iar acest lucru a făcut-o pe mama concurentului să sune în emisiune și să-și certe fiul pentru comportamentul lui.

Giovana s-a certat cu doamna Dana, iar discuțiile dintre ele pare că nu se mai termină.

Alina și Valentin au lăsat certurile deoparte și au făcut pasul următor în relație. Valentin și-a cerut iubita în căsătorie în timp ce săreau cu parașuta și i-a oferit un inel foarte frumos.

În cuplul Yana și Andrei tensiunea a fost la cote maxime. La adresa fetei au fost aduse mai multe acuzații pe motiv că în afara casei a avut relații cu bărbați maturi, cu potențial financiar mare.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 4 iunie. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezon 3. Maria Roman, schimbare de look. S-a vopsit și e foarte încântată de rezultat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă
Hello Chef sezonul 7, 18 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Nicoletei Nucă Sambata, 18.05.2024, 15:30
Citește și
x