Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Maria Roman vorbește despre motivul real al divorțului de Liviu Olteanu. Ce a dus la despărțire

Maria Roman și Liviu Olteanu, câștigătorii sezonului 3 al competiției Mireasa, au depus actele de divorţ pe 18 noiembrie 2021. Cei doi s-au despărțit și au avut o relație tumultoasă, spune Maria. Care este motivul real al despărțirii.

colaj de fotografii cu maria și liviu in finala mireasa sezonul 3 Galerie
Maria Roman și Liviu Olteanu, care au câștigat sezonul 3 al competiției Mireasa, au depus actele de divorţ pe 18 noiembrie. Motivul real al despărțirii. | Antena Stars

Maria Roman a intrat în platoul de la Xtra Night Show, emisiunea de la Antena Stars, într-o rochie portocalie cu volane, schimbată din punct de vedere fizic și a zâmbit cât de larg a putut, deși privirea sa transmite că perioada prin care trece nu este una deloc ușoară.

Care a fost motivul divorțului dintre Maria și Liviu. Tânăra a vorbit despre motivele care au dus-o la această decizie

Acesta a povestit care este motivul divorțului de Liviu și prin ce a trecut alături de el după ieșirea din casa Mireasa.

Fosta câștigătoare a sezonului 3 Mireasa a vorbit calm și deschis despre perioada în care a fost căsătorită cu Liviu. După ce show-ul s-a terminat și ei au fost desemnați câștigători, cei doi și-au trăit relația departe de ochii publicului, însă dacă și în casa Mireasa se certau, afară lucrurile nu s-au schimbat prea mult, povestește Maria.

“S-a întâmplat că s-a terminat. A fost bine în august, ce-i drept, chiar a fost. Cu vacanța nu a mai fost. Am fost puțin în vacanță, în august, și acolo a început să scârțâie. Noi ne certam des și în casă și aceeași placă stricată. Era o luptă de a demonstra care este mai important, dar nu din partea mea, din partea lui. Era un fel de manipulare. Și mi se părea că are mereu frustrări”, spune Maria, în emisiunea de la Antena Stars.

Citește și: Mireasa sezonul 3. Maria Roman e îndrăgostită? Postarea care le-a dat de gândit fanilor

“Eu l-am iubit din tot sufletul, dar nu știu dacă a fost asta și din partea lui. Nu știu dacă s-a prefăcut dar nu cred că era iubirea aia reală de care el vorbea. Spunea mereu cuvinte super mari.

Maria și-a dat seama că ceva nu merge abia când a ieșit din casa Mireasa: “Afară, când fapele vorbeau și promisiunile spuse”.

Maria: “Am ajuns să ne jignim foarte mult / Îmi spunea că sunt urâtă / Nu aveam cheie de la casă”

Acesta povestește că au ajuns să își vorbească foarte urât din cauza neînțelegerilor, el stătea foarte mult pe telefon și Paula Chirilă a dedus că acesta vorbea cu femei, chiar dacă Maria a fost mai rezervată, a dat de înțeles asta cu un zâmbet.

“Mă scotea mereu vinovată, orice făcea nu era bine. Dacă ajungi să-i spui unei persoane “Te iubesc”, dar În același timp îi spui “Ești urâtă! Nu vezi că nu te mai vrea nimeni?”, cred că voia să-mi implanteze în creier că eu nu sunt bună de nimic și să poată el să mă manipuleze, să mă țină sub papuc. E foarte greu psihic, am dus o luptă…”, spune Maria, în emisiunea de la Antena Stars.

Paula Chirilă spune: “Dar e o contradicție! Să iubești un om și să-i că e urât nu încap în aceeași persoană”.

Citește și: Mireasa sezon 3. Liviu și Maria s-au ”duelat” în descrieri despre pierderi și vindecare

De asemena, una dintre chestiunile considerate grave atât de prezentator, cât și de cei moderatori din emisiune este situația povestită de Maria legată de faptul că Liviu nu îi dădea ei cheie de la casă. Ambii împărțeau cheia lui.

După o perioadă în care cei doi au stat la Maramureș, în vila Mariei, s-au mutat la Liviu. Ei bine, Liviu nu i-ar fi dat acesteia cheia de la casă și când soția lui îi cerea, acesta evita mereu și spunea: "Vedem!".

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x