Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Maria s-a cununat după ce a anunțat că este însărcinată. Imagini cu ea în brațele soțului

Maria Roman și iubitul său s-au cununat. Tânăra a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă și a pășit emoționată în fața altarului.

colaj de imagini cu maria roman in casa mireasa si la nunta ei din 18 aprilie 2023 Galerie
Maria Roman și iubitul său s-au cununat. Tânăra a îmbrăcat o rochie de mireasă superbă și a pășit emoționată în fața altarului. | Antena 1

La scurt timp după ce s-a logodit, Maria Roman a anunțat că este însărcinată. Iată că acum tânăra a îmbrăcat și rochia de mireasă.

Bucurie mare în familia Mireasa. După ce i-a bucurat pe toți cu vestea că este însărcinată, Maria a îmbrăcat rochia de mireasă și a spus marele ”DA” alesului său.

Maria s-a cununat după ce a anunțat că este însărcinată. Imagini cu ea în brațele soțului

Maria Roman trăiește clipe superbe chiar în aceste minute. Tânăra a spus ”DA” în fața tuturor celor dragi și s-a cununat cu alesul inimii sale.

Se întâmplă la scurt timp după ce aceștia au anunțat că vor deveni părinți, lucru pe care Maria și-l dorea de mult.

Îmbrăcată într-o rochie de mireasă cu decoletu generos și mâneci lungi, Maria a pășit pe un covor roșu spre altar, acolo unde o aștepta cel pe care l-a ales pentru totdeauna. Ea a purtat un buchet de flori albe, sandale cu toc și a ales să-și prindă părul, lăsând libere doar câteva bucle.

După ce și-au jurat iubire, Maria și tatăl băiețelului ei, care va veni pe lume peste câteva luni, au dansat lângă piscină, în aplauzele invitaților.

Citește și: Mireasa sezon 4. Cât de schimbată e Maria, iubita lui Marius. Tânăra e foarte activă în social media

Cine este Maria Roman de la Mireasa sezon 3

Maria are 28 de ani și în 2021 a participat la emisiunea Mireasa. De meserie, tânăra este asistent stomatologic și locuiește în Maramureș.

„Am 26 de ani și vin din Maramureș. Sunt asistentă la un cabinet stomatologic. O cunoștință mi-a spus despre emisiune și m-a întrebat dacă mi-aș dori să particip”, a spus Maria Roman la Mireasa 2021.

Citește și: Mireasa sezon 7, 18 aprilie 2023. Giulia și-a revăzut părinții. Ce i-a șoptit tatăl

La acel moment, ea se descria drept o femeie pretențioasă pentru că trecuse deja prin multe: abuz emoțional, violență fizică, infidelitate. Tânăra spunea că e sensibilă și că este pregătită să se căsătorească și să aibă copii.

În emisiune, ea l-a întâlnit pe Liviu Olteanu, cu care s-a și căsătorit. Relația lor s-a terminat la scurt timp de la finală și divorțul s-a finalizat după ce aceasta l-a acuzat de infidelitate și violență.

Mireasa sezon 7, 18 aprilie 2023. Giulia și-a revăzut părinții. Ce i-a șoptit tatăl... Mireasa sezon 7. Mama Iulianei a mustrat-o pe tânără, după ce mai mulți concurenți au spus că îi fug ochii după Antonio...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x