Antena Căutare

Mireasa sezon 3. Marian a răspuns public la cele mai incomode întrebări legate de căsnicie și Andreea

Marian și Andreea Buda s-au cununat în Finala Mireasa sezon 2, care a avut loc pe 1 august. După această dată, cei doi și-au continuat povestea de dragoste în afara casei unde s-au întâlnit.

andreea gradinaru si marian buda in fata ofiterului de stare civila Galerie
Marian și Andreea Buda s-au cununat în Finala Mireasa sezon 2, care a avut loc pe 1 august. După această dată, cei doi și-au continuat povestea de dragoste în afara casei unde s-au întâlnit | Antena 1

Cei doi par foarte fericiți și Marian se simte foarte mândru la brațul frumoasei sale soții. Într-o sesiune de întrebări pe Instagram, fostul concurent de la Mireasa sezon 3 a fost întrebat despre căsnicia sa și cum este Andreea în afara casei.

Fanii au vrut să știe cum este ”viața afară, mai ales că acum ești bărbat însurat”. Marian a dat un răspuns care o va emoționa cu siguranță pe Andreea: ”E foarte bine deoarece sunt lângă femeia pe care o iubesc.”

Citește și: Cât au crescut copiii lui Marian și ai Cristianei de la MPFM 4. Micuții sunt superbi

El a adăugat că s-au schimbat multe de când s-a cununat și că a devenit mai responsabil. Un alt utilizator a vrut să știe dacă Andreea este femeia la care Marian a visat, iar el a aprobat ”Daaaaaa”, a răspuns concurentul.

El a adăugat că acum este și mai îndrăgostit de Andreea, care este tot ânăra din casa Mireasa, doar mai curajoasă.

Povestea de dragoste dintre Andreea și Marian

Marian și Andreea au fost atrași unul de celălalt încă de la prima întâlnire a tinerei cu toți băieții. Se întâmpla la începutul concursului, când toate fetele au avut șansa să ia cina cu toți concurenții din casa băieților.

Chiar dacă majoritatea băieților au fost deranjați de atitudinea Andreei, Marian a rămas în living și a fost o gazdă bună. Cu toate că i-a criticat comportamentul de atunci, tachinările lor au continuat și curând s-au apropiat.

Citește și: Claudia Shik de la Mireasa sezon 2, într-un costum de baie minuscul. Unde s-a fotografiat fosta concurentă

Pe data de 2 aprilie, prima noapte în care concurenții de la Mireasa sezon 3 au petrecut-o împreună a adus oficializarea legăturii lor. Atunci cei doi s-au sărutat și relația lor a început.

Spre deosebire de celelalte cupluri, Andreea și Marian au avut un parcurs marcat doar de puține neînțelegeri, lucru care a câștigat simpatia publicului Mireasa.

Nu a durat mult și băiatul și-a luat inima în dinți. I-a pregătit iubitei sale o cerere în căsătorie spectaculoasă, care a luat-o prin surprindere pe Andreea.

Într-un cadru deosebit, fata a spus ”DA”. În Finala show-ului matrimonial ei au spus din nou ”DA”, doar că de data aceasta în fața ofițerului de stare civilă, care i-a declarat soț și soție.

Claudia Shik de la Mireasa sezon 2, într-un costum de baie minuscul. Unde s-a fotografiat fosta concurentă... Când începe Mireasa sezonul 4. Premiera este mai aproape decât crezi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x