Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 1 septembrie 2021. Mohamed și Raluca au avut un blind date

Mohamed și Raluca de la Mireasa sezon 4 au avut un blind date. În timpul petrecut împreună, cei doi au părut că se simt foarte bine și ambii au remarcat, de mai multe ori, că sunt compatibili.

colaj de imagini cu mohamed si raluca de la mireasa sezon 4 Galerie
Mohamed și Raluca de la Mireasa sezon 4 au avut un blind date. În timpul petrecut împreună, cei doi au părut că se simt foarte bine și ambii au remarcat, de mai multe ori, că sunt compatibili | Antena 1

După ce și-au pus întrebări legate de zodie, religie și alte aspecte pe care pun preț, cei doi au concluzionat că se potrivesc.

”Era important să se înțeleagă cu mama mea. Nu pun mare preț pe aspectul fizic, dar contează pentru că mă prezintă în societate.”, a spus Mohamed, care a subliniat că părerea mamei sale e foarte importantă pentru el.

Din fericire, Raluca i-a confirmat că are o relație frumoasă cu mama lui, așa că întâlnirea lor a decurs foarte bine și ambii s-au întors entuziasmați în casele lor. Ba mai mult, Raluca părea foartă încântată de Mohamed.

”Din ce am auzit și am văzut, o iau și plec acasă”, a spus Mohamed.

Citește și: Alexandru și Adelina au vorbit ultima dată când erau în izolare. Ce ar fi propus atunci fosta iubită, conform lui

Reacția Ralucăi după ce l-a văzut pe Mohamed

Câteva ore mai târziu, Mohamed a pășit în casa mamelor și fetelor. După ce le-a salutat și pupat pe toate, a fost difuzat materialul cu întâlnirea pe nevăzute dintre el și Raluca.

Emoționați, cei doi au avut ocazia să se privească în ochi, însă Raluca nu s-a mai arătat la fel de încântată de băiat.

Ea a precizat că se aștepta să fie mai diferit, făcând referire la originile lui Mohamed. Nici explicațiile ei nu au fost primite prea bine, lucru evident pe chipul băiatului, care a fost dezamăgit că nu este chiar pe placul Ralucăi.

”Cred că culoarea pielii, îl vedeam alb... Dincolo de asta, chiar părea să fie compatibil. Da, este ok, îmi place, e drăguț. A fost o chimie acolo (n.r. la blind date). Nu pot să zic că asta e chimie, ce e?! E chimie asta?! Asta nu e chimie.”, a zis ea.

Mai multe detalii în materialul video atașat mai sus.

Raluca a refuzat întâlnirea cu Mohamed

De ziua lui Mohamed, fetele au primit task să gătească câte un tort pentru Mohamed. Cel mai apreciat a fost al Ralucăi, astfel că cei doi au primit șansă să aibă un nou date.

”Eu vreau să refuz pentru că s-a făcut o discriminare. E mai bine așa, să fie un refuz.”, a spus Raluca.

”Mai bine, mă bucur.”, a zis și Mohamed, care crede că e mai bine să nu se vadă.

Cine este Mohamed Mamdouh

Mohamed Mamdouh s-a născut pe 1 septembrie 1998 și locuiește în Timișoara. Spune despre el ca este ambitios, perfecționist, curajos și extrem de deschis. Nu suportă minciuna și este foarte respectuos. Întotdeauna când și a propus ceva a și realizat.

Este bucătar/pizzer încă de la vârsta de 16 ani. Tatăl lui fiind bucătar, a mers cu el peste tot, îl ajuta și i-a plăcut foarte mult domeniul, mai ales că se câștigă și foarte bine.

Mireasa sezon 4, 1 septembrie 2021. Când au vorbit ultima dată Alexandru și Adelina... Mireasa sezon 4, 2 septembrie 2021. Mama lui Alexandru face dezvăluiri despre relația lui cu Adelina...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x