Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Rezultate cursa de eliminare. Victor a primit cele mai multe voturi să plece

O nouă serie de eliminări a zguduit casa Mireasa! Telespectatorii și-au exprimat voturile și cineva a fost nevoit să părăsească definitiv competiția.

Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Rezultate cursa de eliminare. Victor a primit cele mai multe voturi să plece Galerie
O nouă serie de eliminări a zguduit casa Mireasa! Telespectatorii și-au exprimat voturile și cineva a fost nevoit să părăsească definitiv competiția. | Mireasa

Noua ediție a emisiunii Mireasa a adus surprize pentru toți cei din casă. Publicul a avut timp o săptămână să aleagă dintre cei intrați în cursa pentru eliminare numele celui care va părăsi casa Mireasa.

În cursa pentru eliminare au fost: Ion, Victor, Marius, Ionut, Raluca

În gala Mireasa din 13 noiembrie 2021, telespectatorii și-au exprimat preferința în legătură cu cine trebuie să părăsească competiția: Ion, Victor, Marius, Ionut, Raluca (salvată, fiind pe locul doi în topul Fata Săptămânii).

Simona Gherghe a fost cea care a anunțat cine trebuie să își facă bagajele.

Victor a fost eliminat de la Mireasa pe 13 noiembrie 2021. Procentele de la cursa de eliminare

Loc 1: Victor: 63,28

Victor împreună cu mama sa, doamna Alina și bunica sa, doamna Lenu au părăsit competiția. De asemenea, Gina a fost nominalizată de băieți să iasă din competiție.

Loc 2: 19,28

Loc 3: 9,59

Loc 4: 4,03

Loc 5: Raluca: 3,83

Telespectatorii au fost cei care și-au ales favoriții și i-au menținut în top 3 oferindu-le imunitate. Votul publicului și-a spus cuvântul!

Citește și: Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Favoriți

Telespectatorii show-ului matrimonial Mireasa și-au ales favoriții. Emoții în casa Mireasa în momentul în care au fost anunțate numele celor care au fost votați în această săptămână și a fost dezvăluit clasamentul final.

Toate voturile au fost numărate și numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. Surprizele nu au lipsit nici în această gală Mireasa. Voturile s-au adunat, iar numele celor mai votați concurenți din această săptămână a fost anunțat. S-au înregistrat numeroase și au fost create trei topuri cu favoriții fanilor.

Citește și: Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Ceartă între Alina și Victor. Cei doi și-au aruncat acuzații dure

Mireasa sezon 4, 13 noiembrie 2021. Cum arată clasamentul publicului și cine au fost desemnați Mama, Fata și Băiatul Fav... Mireasa sezon 3. Maria, mesaj în legătură cu Liviu și relația lor: "Vreau liniște o perioadă". Ce spune fosta ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x