Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 15 septembrie 2021. Alexandru: Ion spune prin casă că doamna Gabi și Seba ar avea ceva

Alexandru a uimit întreaga casă Mireasa sezon 4 după ce a afirmat că Ion face glume pe seama lui Seba și a doamnei Gabi.

În urma unor discuții tensionate între el și Ion, Alexandru a afirmat că băiatul ”spune prin casă că doamna Gabi și Seba ar avea ceva”.

Ion nu a negat și a explicat că i se pare ciudată apropierea dintre ei. Ba mai mult, i-a cerut voie Simonei Gherghe să recreeze o scenă care i-a dat de bănuit.

”Vreți să recreez o scenă, să vedeți de la ce pornesc aceste discuții? La un moment dat, stăteam aici și vine doamna Gabi și Seba. Dacă am pornit o glumă, de ce vă atacați? Vă încărcați unii de la alții ca bateriile.”, a declarat Ion în emisia live.

Citește și: Mireasa sezon 4, 15 septembrie 2021. Adelina și Isidora, la cuțite. Alexandru a fost implicat

Reacția doamnei Gabi când a auzit declarațiile lui Ion

Doamna Gabi s-a apărat și a vrut să-i explice lui Ion, cel despre care Seba spune că se leagă de el indiferent de ceea ce face, care este relația dintre ea și concurentul pe care-l însoțește în emisiune.

Citește și: Mireasa sezon 4, 15 septembrie 2021. Doamna Lenu a plâns când a aflat de sărutul lui Victor cu Andrada

”Tu nu știi ce înseamnă apropierea sufletește. Nu știi ce înseamnă să ții la cineva cu toată inima. Seba se încarcă cu energie bună de la mine când mă îmbrățișează”, a zis doamna Gabi în apărarea ei.

Și Seba a vrut să spulbere speculațiile făcute de Ion, dar băiatul a fost de neînduplecat. El a susținut că nu are astfel de apropieri nici de mama lui, cu atât mai puțin ar putea avea față de mătușa Rodica.

Cine este Seba de la Mireasa sezon 4

Seba este din Botoșani. Locuiește cu mama lui, cu care are o relație specială. Este persoana pe care se poate baza și cu care se sfătuiește de fiecare dată.

Citește și: Mireasa sezon 4. Ion le acuză pe fete că s-au sărutat între ele la petrecere. Reacția celor numite când au auzit

Spune despre el că este o persoană foarte visătoare, speră să își găsească jumătatea în emisiune. ÎI plac fetele mai mari decât el, până în 30 de ani. Îi plac femeile frumoase, aspect fizic plăcut, părul drept, nu foarte înalte și nu sub 1,60.

Confidenta sa, doamna Stoica, s-a născut pe 23.04.1971, în Vaslui și are 50 ani.

Mireasa sezon 4, 15 septembrie 2021. Adelina și Isidora, la cuțite. Alexandru a fost implicat... Mireasa sezon 4. Mama lui Seba a intervenit în direct după insinuările lui Ion despre relația concurentului cu doamna Ga...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x