Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Ion le acuză pe fete că s-au sărutat între ele la petrecere. Reacția celor numite când au auzit

Ion și Alexandru au vorbit, pe terasă, despre petrecerea de sâmbătă. A fost primul party din sezonul 4 Mireasa.

colaj de imagini cu ion, ana si andrada de la mireasa sezon 4 Galerie
Ion și Alexandru au vorbit, pe terasă, despre petrecerea de sâmbătă. A fost primul party din sezonul 4 Mireasa | Antena 1

”M-am sărutat întruna cu Raluca. Eu și Raluca nu suntem singurii care ne-am sărutat aseară. Și nici Anca cu Victor. M-au rugat să nu le spun. Am înnebunit când le-am văzut. A fost mișto rău aseară, mă.”, i-a spus Ion lui Alexandru, când se aflau în grădină.

”Le-am?”, a replicat cel care a fost desemnat Băiatul Favorit în Gala de pe 11 septembrie 2021. ”Stai că mă gândesc la cine ar putea fi”, a mai adăugat el.

”Nu o să-ți treacă niciodată prin cap.”, a venit răspunsul lui Ion care a ridicat din umeri când Alex a spus că una dintre fetele care s-au sărutat la petrecere ar fi Isidora.

Citește și: Victor și Anca s-au despărțit. Decizia îi aparține bărbatului

”Ana, Andrada”, a mai afirmat băiatul și Ion a confirmat: ”Ce știe, Alexandru, bă băiatule. Nu mă așteptam să zici din prima”.

Reacția fetelor când au auzit acuzele lui Ion

Andrada și Ana au fost surprinse de acuzațiile pe care Ion le-a adus. Ele au negat faptul că s-ar fi sărutat la petrece și, mai mult, au explicat că nici nu au petrecut timp împreună în seara de sâmbătă.

”Nu are nicio legătură, cel puțin cu mine. Nici cu Ana nu cred. Nici nu am stat împreună la petrecere. Nu, în niciun caz, una dintre camere tot prindea ceva. E curtea aia și casa toată plină. Nu ai unde... A fost un sărut, dar nu la petrecere”, a zis Andrada.

Citește și: Armando şi Andra, câştigătorii sezonului 1 ”Mireasa”, divorțează! Fostul concurent a explicat ce a făcut după competiție

Ana a fost mai uimită decât Andrada, care insista ca Ion să fie prezent și să clarifice lucrurile.

”În seara respectivă, eu și Andrada nu am stat deloc. Asta nu am mai auzit până acum”, a zis și Ana la Mireasa Capriciile Iubiri de la Antena Stars.

Andrada și Victor s-au sărutat cu foc

O nouă idilă a apărut în casa Mireasa sezon 4, acolo unde Victor a decis să rupă relația cu Anca și să se reorienteze către Andrada.

După ce și-a expus trăirile în fața fetei, cei doi au devenit apropiați, într-un timp foarte scurt. La mai puțin de o oră de la momentul în care Victor i-a mărturisit că este atras de ea, cei doi se și sărutau.

Citește și: Victor și Anca s-au retras la petrecerea de sâmbătă. Ce au discutat cei doi

Anca nu a primit bine vestea, însă a fost diplomată și a subliniat doar faptul că nu se aștepta ca Andrada să pice atât de repede în brațele fostului ei iubit.

Mireasa, sezonul 3. Liviu și Maria, câștigătorii sezonului 3 Mireasa, dezvăluiri despre cum li s-a schimbat viața... Mireasa sezon 4, 15 septembrie 2021. Doamna Lenu a plâns când a aflat de sărutul lui Victor cu Andrada...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x