Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 17 septembrie 2021. Adelina a vrut să plece de la ieșirea cu Alexandru

După ce ieri s-au contrat atât în emisia live Mireasa sezon 4, cât și în pauza publicitare, Alexandru și Adelina au primit șansa să spună lucrurilor pe nume și să-și încheie, dacă într-adevăr asta doresc, povestea.

colaj de imagini cu adelina si alexandru de la mireasa sezon 4 Galerie
După ce ieri s-au contrat atât în emisia live Mireasa sezon 4, cât și în pauza publicitare, Alexandru și Adelina au primit șansa să spună lucrurilor pe nume și să-și încheie, dacă într-adevăr asta doresc, povestea | Antena 1

La ieșirea lor a dominat tensiunea care s-a făcut prezentă încă din momentul în care Alexandru a descoperit că Adelina s-a înscris la Mireasa sezon 4.

Ce au vorbit Adelina și Alexandru la ieșire

De cum au ajuns la piscină, cei doi au început să-și reproșeze lucruri. La un moment dat, pentru că partenera de discuție se enervase, Alexandru i-a sugerat că poate să se ridice, lucru pe care Adelina l-a și făcut.

Apoi, a revenit și au încercat să poarte o discuție. Cu toate că au decis ca fiecare să o ia pe drumul său, fata a afirmat că regretă faptul că l-a cunoscut.

”În ultimii ani a devenit o obișnuință”, i-a spus el fostei iubite, cu care a fost cinci ani. Adelina i-a replicat că-și dorește un partener sigur pe el, care știe ce vrea. ”Nu cum ești tu”, a mai adăugat ea.

Alexandru i-a transmis că-și dorește să aibă parte de ce vrea, lucru pe care l-a afirmat și Adelina.

Adelina și Alexandru au fost împreună cinci ani

Alexandru și Adelina au format un cuplu vreme de cinci ani. Dezvăluirea a fost făcută în emisia live din 31 august 2021.

Înainte ca Alexandru să intre în casa Mireasa sezon 4, au fost difuzate materiale cu povestea Adelinei și a lui Alexandru, care conținea elemente comune.

”A fost o relație frumoasă, s-a terminat în ianuarie. Nu am mai păstrat legătura.”, a spus Adelina. ”Nu am discutat cu el, nu știe că sunt aici”, a mai adăugat ea, întrebată fiind dacă fostul ei iubit știe că s-a înscris în show-ul matrimonial Mireasa.

”Nu sunt posesiv, gelos. Urăsc chestia asta. Erau foarte multe neînțelegeri, gelozie, iar eu nu mai concep acest lucru la o femeie. Cu greu, dar am trecut peste. Aș minți să spun că nu am suferit.”, a explicat și Alexandru.

”Nu cred, am văzut ceva...”, a spus Alexandru când a văzut-o pe Adelina. ”Pe ea o cunosc, am avut o relație cu ea. Nu are rost să facem cunoștință”, a zis el după ce le-a pupat pe toate fetele, dar pe Adelina nu a salutat-o.

”Știam că s-a înscris la o emisiune, nu eram sigură. Și în timpul relației s-a înscris și pe la alte emisiuni. Știam că se înscrie la emisiuni, dar nu acesta este motivul pentru care am venit aici”, a adăugat Adelina.

Mireasa sezon 4. Alexandru a plâns în hohote după ce a vorbit cu mama lui la telefon. Ce s-a întâmplat... Mireasa sezon 4, 17 septembrie 2021. Ela, încântată de Petrică. Cei doi vor să se cunoască...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x