Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Andrada și Victor sunt al doilea cuplu din show-ul matrimonial

Andrada și Victor au declarat, în cadrul emisiei live Mireasa sezon 4 din 16 septembrie, că sunt un cuplu.

andrada in roz si victor imbracat in albastru Galerie
Andrada și Victor au declarat, în cadrul emisiei live Mireasa sezon 4 din 16 septembrie, că sunt un cuplu | Antena 1

O nouă idilă a apărut în casa Mireasa sezon 4, acolo unde Victor a decis să rupă relația cu Anca și să se reorienteze către Andrada.

După ce și-a expus trăirile în fața fetei, cei doi au devenit apropiați, într-un timp foarte scurt. La mai puțin de o oră de la momentul în care Victor i-a mărturisit că este atras de ea, cei doi se și sărutau.

Anca nu a primit bine vestea, însă a fost diplomată și a subliniat doar faptul că nu se aștepta ca Andrada să pice atât de repede în brațele fostului ei iubit.

Andrada și Victor sunt un cuplu

Andrada și Victor de la Mireasa sezon 4 au planuri de viitor. Cei doi au vorbit despre căsătorie și copii, la care visează cu ochii deschiși.

Între cei doi există o atracție foarte mare și, în ciuda controverselor legate de sărutul lor, nu par deloc afectați de părerea celor din jur.

Citește și: Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea

Inițial, Andrada și Victor nu au vrut să declare că sunt un cuplu. S-au răzgândit, se pare, pentru că tinerii au afirmat că sunt oficial o pereche.

Anca, gest pentru Andrada în live

Deși Victor a renunțat la ea pentru a fi cu Andrada, Anca nu le portă pică. După ce Andrada a avut o discuție tensionată cu Alina, cele trei fete au plâns în timp ce se strângeau în brațe.

După difuzarea materialului, Anca și Andrada s-au ridicat și s-au îmbrățișat. Anca le-a urat multă fericire și i-a zis lui Victor să o facă fericită pe aleasa lui.

Momentul a emoționat întreaga casă Mireasa, iar lacrimi au curs pe obrajii multor concurenți.

Nepotul doamnei Lenu a afirmat că nu a mai văzut așa ceva între fete și a apreciat gestul făcut de cea pe care a numit-o ”iubită” pentru câteva zile.

Victor a mai format un cuplu cu Anca de la Mireasa sezon 4

Anca și Victor au avut o primă întâlnire după ce acesta a cunoscut fetele.

”Aș vrea să te sărut. Ce zici de asta?”, a întrebat Victor, iar Anca i-a spus că e prea devreme. ”Nu o să mai dorm la noapte că m-ai refuzat”, a glumit băiatul.

Citește și: Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea

”Doamne, îmi ești dragă tare.”, a declarat Victor când Anca l-a luat în brațe. La scurt timp distanță, Anca a fost cea care l-a sărutat pe Victor.

”Ne-am luat în brațe și pur și simplu s-a întâmplat.”, a spus Victor.

Mireasa sezon 4. Mama lui Seba a intervenit în direct după insinuările lui Ion despre relația concurentului cu doamna Ga... Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze p...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x