Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 3 septembrie 2021. Petrică și Maria au avut un blind date. Cum a decurs

Petrică și Maria de la Mireasa sezon 4 au avut un date blind. Cei doi au fost încântați de interacțiunea dintre ei.

colaj de imagini cu petrica si maria de la mireasa sezon 4 Galerie
Petrică și Maria de la Mireasa sezon 4 au avut un date blind. Cei doi au fost încântați de interacțiunea dintre ei | Antena 1

”Mă întorc cu iubirea vieții mele”, a spus Petrică înainte de întâlnirea cu Maria, sigur pe el că alegerea culorii albastru a fost una inspirată.

Pentru a face o impresie bună, fiul doamnei Ioana a parfumat un trandafir și l-a așezat pe scaunul unde partenera sa de la date s-a așezat.

”Am simțit să aleg albastru și am găsit și un trandafir. Cred că poate fi un semn că am ales albastru și să fie fata potrivită pentru mine”, a zis băiatul doamnei Ioana.

Impresionat de Maria, Petrică nu a ezitat să afirme că frumoasa concurentă a fost pe placul lui.

”Din ce am discutat, mi se pare foarte ok fata. Sunt foarte curios dacă o să fie și atracție vizuală, așa cum e prin paravan”, a zis Petrică despre date-ul cu Maria.

Și fata a considerat că întâlnirea a fost una reușită și că dorește să se mai vadă. Petrică a explicat, de asemenea, că își dorește să o cunoască pe Maria.

”E foarte frumoasa, îmi place”, a zis Petrică despre Maria care a afirmat că fiul doamnei Ioana este ”drăguț”. Cu câteva minute înainte, el a afirmat că Maria este mai drăguță decât se aștepta.

”Sunt timid, dar știu ce vreau”, a mai zis Petrică. ”Îmi place Maria, dacă ei se înțeleg. Îmi plac toate fetele, toate sunt frumoase”, a spus și doamna Ioana.

Cine este Petrică de la Mireasa sezon 4

Are 25 de ani și este din Călinești, Mureș. Este cântăreț bisericesc angajat, cântă la evenimente cu vioara și când nu a cântat, pe timpul pandemiei, s-a apucat să facă surprize la domicilliu.

Petrică Ioan Nemeș și-a dorit să intre în casa Mireasa pentru o experiență nouă. Nu crede neapărat că o să se însoare, dar își dorește o relație.

”Eu mă gandesc chiar să devin preot și mi-ar plăcea să-mi fie alături să-mi îndeplinesc visul. Nu sunt încă hotărât să fac acest pas, există această posibilitate.”, a spus el.

Cosmina Popa și Alin Georgescu, foști concurenți de la Mireasa, fotografii din copilărie. Cum arătau cei doi... Mireasa sezon 4, 3 septembrie 2021. Drama lui Seba. Băiatul și-a pierdut tatăl într-un accident rutier: ”Mi-a schimbat v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x