Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 31 august 2021. Alexandru și Adelina au fost cinci ani împreună

Alexandru și Adelina au format un cuplu vreme de cinci ani. Dezvăluirea a fost făcută în emisia live din 31 august 2021.

colaj de imagini cu adelina si alexandru de la mireasa sezon 4 Galerie
Alexandru și Adelina au format un cuplu vreme de cinci ani. Dezvăluirea a fost făcută în emisia live din 31 august 2021 | Antena 1

Înainte ca Alexandru să intre în casa Mireasa sezon 4, au fost difuzate materiale cu povestea Adelinei și a lui Alexandru, care conținea elemente comune.

”A fost o relație frumoasă, s-a terminat în ianuarie. Nu am mai păstrat legătura.”, a spus Adelina. ”Nu am discutat cu el, nu știe că sunt aici”, a mai adăugat ea, întrebată fiind dacă fostul ei iubit știe că s-a înscris în show-ul matrimonial Mireasa.

”Nu sunt posesiv, gelos. Urăsc chestia asta. Erau foarte multe neînțelegeri, gelozie, iar eu nu mai concep acest lucru la o femeie. Cu greu, dar am trecut peste. Aș minți să spun că nu am suferit.”, a explicat și Alexandru.

”Nu cred, am văzut ceva...”, a spus Alexandru când a văzut-o pe Adelina. ”Pe ea o cunosc, am avut o relație cu ea. Nu are rost să facem cunoștință”, a zis el după ce le-a pupat pe toate fetele, dar pe Adelina nu a salutat-o.

”Știam că s-a înscris la o emisiune, nu eram sigură. Și în timpul relației s-a înscris și pe la alte emisiuni. Știam că se înscrie la emisiuni, dar nu acesta este motivul pentru care am venit aici”, a adăugat Adelina.

Ce condiție trebuie să respecte Alexandru și Adelina ca să rămână la Mireasa

Simona Gherghe a specificat că regulamentul interzice ca doi foști iubiți să participe la show-ul matrimonial. ”Singurul lucru pe care îl puteți face este să continuați și să nu aveți nimic unul cu altul”, a afirmat Simona.

”Îmi doresc să cunosc alt băiat. Nu am venit pentru el. Cum și el poate, eu de ce nu aș putea?”, a spus Adelina.

”Dacă zici că ești vindecată, de ce m-ai căutat mereu? Am bănuit că e aici, speram să nu fie adevărat. Eu sunt foarte atent la detalii și am văzut că pe o cutie scria Adelina Tătucu. Spunea Ion despre ea și totul ducea la ea. Mă gândeam că despre ea este vorba. Chiar vreau să cunosc fetele”, a replicat Alexandru.

Adelina a început să plângă după destăinuirile din live

”Părerea mea e că a venit nevindecată aici. Eu am venit vindecat. Ea m-a căutat mereu, ultima dată a fost acum câteva săptămâni.”, a declarat Alexandru.

”Chiar îmi doresc să cunosc alt băiat, povestea m-a făcut să plâng. A fost iubirea aia, prima și singura.”, a explicat Adelina.

Reacția lui Ion despre povestea dintre Adelina și Alexandru

Întrebat, Ion a spus că nu este deranjat de faptul că Adelina este fosta iubită a lui Alexandru. ”Nu reprezintă nicio problemă. Dacă nu a fost el capabil, o fac eu mireasă”, a spus Ion.

”Mă faci incapabil. Exprimă-te mai corect data viitoare.”, a replicat Alexandru, care l-a scuzat pe Ion pentru replica dură.

Ce spunea Alexandru de la Mireasa sezon 4 despre relația anterioară

La 19 ani s-a îndrăgosit de o fată (mai mică cu 2 ani decât el). A cunoscut-o în tren. El mergea la Timișoara, la facultate și ea, fiind din Herculane, s-a urcat în același compartiment. Au intrat în vorbă. Au fost 4 ani împreună. S-au despărțit pentru că în ultima perioadă nu s-a mai înțeles, erau caractere diferite.

Alexandru spune că fata nu s-a maturizat atât de mult cât și-ar fi dorit el. În plus era foarte geloasă, deși el nu-i dădea motive. Dacă Alexandru nu răspundea imediat la telefon, fata deja făcea scandal și lui Alexandru nu-i place asta, mai ales că e de părere că o relație trebuie să se bazeze pe încredere.

Alexandru a încercat să o înțeleagă, i-a dat mai multe șanse, s-au tot despărțit și împăcat, a fost dragoste cu năbădăi. La un moment dat se gândea s-o ceară de soție, dar s-a răzgândit repede pentru că nu o vedea ca pe viitoarea mamă a copiilor lui.

Mireasa sezon 4, 31 august 2021. Raluca, în lacrimi după fostul iubit. A recunoscut că mai are sentimente pentru el... Mireasa sezon 3. Cum arată sora Adelinei Iacob. Fosta concurentă a postat imaginea pe internet...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x