Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 6 septembrie 2021. Anca și Adelina, destăinuiri despre relațiile trecute

Anca și Adelina de la Mireasa sezon 4 au vorbit despre fostele relații. În vreme ce Adelina a comentat relația ei cu Alexandru, concurenta pe care Victor a pus ochii a povestit despre căsnicia încheiată cu un divorț.

colaj de imagini cu anca si adelina de la mireasa sezon 4 Galerie
Anca și Adelina de la Mireasa sezon 4 au vorbit despre fostele relații | Antena 1

Anca a vrut să știe dacă Adelina avea o relație bună cu mama lui Alexandru, iar din răspunsul acesteia se înțelege că nu se plăceau. ”Altă întrebare”, a zis ea.

”Părinții mei l-au plăcut pe Alexandru. Da, cu gelozia, zicea că sunt geloasă. Din Germania, îl sunam la fiecare pauză. Unde e respectul dacă după cinci ani exagerezi? Nu plecam după el când a plecat din Germania? Puteam să plec, oricum am plecat și mi-am lăsat locul de muncă. Nu mai e chestia aia de iubire, îmi doresc altceva, alte activități.”, a spus Adelina.

De ce a divorțat Anca de la Mireasa sezon 4

De cealaltă parte, Anca a povestit de ce s-a despărțit de fostul soț. Cauza divorțului este infidelitatea bărbatului, zice ea.

”Nu eram suficientă, m-a înșelat. Eu îmi doream familie, eu trăgeam într-o parte și el în altă parte. A venit în concediu, în România, el și-a luat concediu și a zis că vine singur. A venit cu aia, era colegă de muncă. Pe mine m-au concediat înainte de Crăciun, trebuia să încep la altă fabrică, dar acolo era și ea. Ce să încep că eram ieșită din peisaj. Nu știu dacă a rămas cu ea. La divorț a venit cu ea. Am citit mesajele, folosea aceleași alinturi ca cu mine. I-a dat cadouri pe care mi le dădea și mie.”, a adăugat ea.

Reacția lui Victor când a aflat de ce a divorțat Anca

Victor nu se lasă influențat de eșecul căsniciei Ancăi și a afirmat că îl bucură faptul că are experiență pentru că știe ce vrea.

”Faptul că a avut o căsnicie mă bucură. Înseamnă că are experiență. A avut trei relații serioase, știe ce vrea. Chiar dacă nu e vindecată, mă ocup eu. Nu sunt grăbit, simt că rezonăm”, a spus Victor.

Gala Mireasa sezonul 4, 4 septembrie 2021. Doamna Gabi, dezvăluiri neașteptate despre viața personală. Ce relație are cu... Mireasa sezon 4, 6 septembrie 2021. Anca și Victor s-au sărutat pătimaș. Cei doi formează un cuplu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x