Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 6 septembrie 2021. Anca și Victor s-au sărutat pătimaș. Cei doi formează un cuplu

Anca și Victor formează primul cuplu din casa Mireasa sezon 4. Cei doi s-au sărutat pătimaș, iar primul pas a fost făcut de concurentă.

colaj de imagini cu anca si victor de la mireasa sezon 4 Galerie
Anca și Victor sunt primul cuplu din casa Mireasa sezon 4. Cei doi s-au sărutat pătimaș, iar primul pas a fost făcut de concurentă | Antena 1

”Întâlnirea cu Anca a fost una dintre cele mai emoționante întâlniri din viața mea”, a spus Victor după ce s-a văzut cu frumoasa concurentă.

”Am avut o chimie, ne înțelegeam din priviri. Îmi place.”, a zis și Anca după date.

Anca și Victor s-au sărutat și formează un cuplu

”Aș vrea să te sărut. Ce zici de asta?”, a întrebat Victor, iar Anca i-a spus că e prea devreme. ”Nu o să mai dorm la noapte că m-ai refuzat”, a glumit băiatul.

Citește și: Reacția lui Victor când a aflat motivul care a dus la divorțul Ancăi de soț. Ce a spus de față cu toată lumea

”Doamne, îmi ești dragă tare.”, a declarat Victor când Anca l-a luat în brațe. La scurt timp distanță, Anca a fost cea care l-a sărutat pe Victor.

”Ne-am luat în brațe și pur și simplu s-a întâmplat.”, a spus Victor. ”Ce știe băiatul meu să facă?!”, a zis doamna Lenu când i-a văzut sărutându-se.

Anca Sânpetrean a mai fost căsătorită

Anca Sânpetrean s-a născut pe 20 aprilie 1994 la Tg Mureș. Când era mică, concurenta de la Mireasa sezon 4 visa să fie polițistă, la fel ca sora ei.

Anca a urmat un liceu cu profil protecția mediului și școala postliceală de asistente medicale. Apoi a plecat pentru un an în Londra, a fost asistent medical într-un centru de bătrâni. Nu s-a regăsit în această meserie și s-a întors în România după ce a divorțat de partenerul ei.

A doua sa relație serioasă a fost cu fostul soț. Bărbatul muncea în UK și i-a scris chiar în seara în care Anca s-a întors din UK, în anul 2018, s-au întâlnit și apoi au început o relație.

Bărbatul a cerut-o de soție la niciun an de relație, de Revelion. Erau la o cabană, în fața focului de tabără, de față cu toți prietenii.

Mireasa sezon 4, 6 septembrie 2021. Anca și Adelina, destăinuiri despre relațiile trecute... Mireasa 2021, sezonul 4. Ion a fost la mic dejun în casa fetelor. Adelina l-a invitat, Raluca a câștigat atenție...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x