Antena Căutare

Mireasa sezon 4. Alexandru a plâns în hohote după ce a vorbit cu mama lui la telefon. Ce s-a întâmplat

Alexandru de la Mireasa sezon 4 a început să plângă după ce a vorbit cu mama lui la telefon. ”Aveam nevoie de telefonul acesta”, a spus el după ce s-a liniștit.

colaj de imagini cu alexandru de la mireasa care plange cu telefonul in mana Galerie
Alexandru de la Mireasa sezon 4 a început să plângă după ce a vorbit cu mama lui la telefon. ”Aveam nevoie de telefonul acesta”, a spus el după ce s-a liniștit | Antena 1

Doamna Brebenoiu a intervenit și-n emisia live din 16 septembrie 2021. Mama lui Alexandru a mustrat-o pe Adelina, însă nu a avut timp să discute cu fiul ei.

La ”Mireasa.Capriciile Iubirii”, de la Antena Stars, a fost difuzat un material cu discuția telefonică dintre cei doi, în urma căreia Alex a plâns în hohote.

Ce sfaturi a primit Alexandru de la mama lui

”Eu nu fac prea bine din ce se vede la televizor. Una e ce se vede la televizor, alta e ce se vede din spate. Ce vorbește Victor cu Marius și îl pune pe Ion să te facă cu capul, să te învrăjbească... nu cred că ai rezolvat chestia asta. Te rog frumos, indiferent ce mai zice cineva, nu mai băga în seamă.

Și termină cu Adelina. Indiferent cine te mai întreabă de subiect, spui: Nu mai am ce să vorbesc despre ea. Dacă tu îl închei subiectul, nu o să mai vorbească nimeni. Ce zice Ion acolo nu este relevant. A fost urât când l-ai făcut prost.”, i-a zis doamna Brebenoiu lui Alexandru.

Băiatul a explicat că a izbucnit pentru că mai multe zile la rând Ion a comentat situația lui.

”Vor să te facă cu capul. Dacă simți că o duci, rămâi, dacă nu, nu mă interesează de absolut nimic. Nu mă interesează banii, nu mă interesează nimic. Și dacă ești posomorât și zâmbești, eu tot te văd. Zâmbetul ăla nu e al tău. Indiferent ce ai face, eu sunt cu tine.”, a mai adăugat mama concurentului.

Alexandru nu și-a putut reține lacrimile

După ce i-a spus că o iubește și mama lui a închis, concurentul de la Mireasa sezon 4 și-a pus mâinile la față și a început să plângă.

El a afirmat că avea nevoie de acestă convorbire și că îi este dor de cea care i-a dat viață. Unul dintre regretele lui era că nu a petrecut mai mult timp cu mama sa înainte să se înscrie la show-ul matrimonial de la Antena 1.

Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea... Mireasa sezon 4, 17 septembrie 2021. Adelina a vrut să plece de la ieșirea cu Alexandru...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x