Antena Căutare

Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Adelina, în lacrimi după ce o prietenă a sunat să-i ia apărarea

Adelina și Alexandru de la Mireasa sezon 4 nu și-au dat ocazia să discute despre finalul relației lor. Pentru că există o mulțime de lucruri neclare între ei, o prietenă de-a fetei a intervenit în direct. La scurt timp, mama lui Alex a sunat și a mustrat-o pe Adelina.

colaj de imagini cu adelina, alexandru si un mesaj de la o prietena a lor Galerie
Adelina și Alexandru de la Mireasa sezon 4 nu și-au dat ocazia să discute despre finalul relației lor | Antena 1

Carina, care a zis că e o prietenă comună a celor doi, a trimis un mesaj pe contul de Facebook al emisiunii. Tânăra l-a acuzat pe Alexandru că era foarte gelos și că Adelina ar fi fost tratată urât în casa familiei lui.

”Pot să spun că de câteva luni nu am păstrat contactul cu Adelina. Ce am scris în mesaj, vă spun sincer, l-am scris după ce m-am uitat pe Youtube și m-am enervat foarte tare. Nu mi se pare corect ca o persoană să fie încolțită și călcată în picioare. Am vrut să spun că Adelina nu este cum spune Alexandru, adică pusă pe scandal și crizată.”, a zis Carina.

Atunci, Alexandru a afirmat că s-a observat în casa Mireasa faptul că Adelina este așa cum a descris-o.

”Tot omul are o limită, nu pot fi pusă la pământ și călcată în picioare”, a izbucnit Adelina, care a început să plângă.

Citește și: Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze pe ea

Mama lui Alexandru a sunat în emisia live

Supărată pe faptul că Adelina a afirmat că făcea mereu curat și mâncare, doamna Brebenoiu a sunat în emisia live și a amenințat-o pe fată că dezvăluie anumite lucruri care îi pot strica imaginea.

”Dacă chiar vrea să dăm cărțile pe față, să le dăm. Dacă e, o fac de râs. Copilul meu nu a fost gelos pe el, mama ei și apropiații știu ce probleme are Adelina. Nu vreau să dau nume din abator, dacă vrea, aduc persoanele respective cu filmulețe și tot. Dacă scot la iveală ce am făcut acolo, o fac de râs. Când a făcut ea mâncare la mine în casă?

Ea poate să spună orice, avem prieteni comuni care știu adevărul. Unde făceai curățenie, când la tine în casă făcea Alexandru? Eu găteam pentru tine și-ți dădeam mâncare. Uită-te în ochii mei și spune.”, a zis mama lui Alexandru.

Citește și: Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Andrada și Victor sunt al doilea cuplu din show-ul matrimonial

Concurenta de la Mireasa sezon 4 s-a apărat și a zis că a ieșit cu un coleg de la abatorul unde lucra împreună cu doamna Brebenoiu.

”Eu din luna ianuarie, nu am avut relație. Sunt un om singur, liber. Probabil s-au auzit vorbe că m-am văzut cu o persoană de acolo. Părinții mei ar avea multe de spus. Nu mi se pare normal să interveniți.”, a replicat Adelina.

”Cu mai multe, nu una.”, a afirmat doamna Brebenoiu.

Mireasa sezon 4, 16 septembrie 2021. Ana și Alexandru au avut un date, în urma căruia băiatul a hotărât să se focuseze p... Mireasa sezon 4. Alexandru a plâns în hohote după ce a vorbit cu mama lui la telefon. Ce s-a întâmplat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x