Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Anda Cătană, imagine rară în online. Cum arată acum fosta iubită a lui Leo

Anda Cătană a publicat recent o două fotografii în mediul online. Cei care au plăcut-o în cadrul sezonului 5 Mireasa, au apreciat imaginile.

Colaj cu Leo și Anda Galerie
Anda din sezonul 5 Mireasa a publicat imagini cu ea, iar fanii emisiunii au constatat că este schimbată | Antena 1

Recent, Simona Gherghe a vorbit în live despre povestea dintre Leo și Anda, în contextul în care în sezonul 9 Laura și Cristian s-au despărțit, iar fata a suferit.

„Doamne! Ce poveste a fost într-un sezon! În sezonul 5! Leo spunea că s-a îndrăgostit de o fată (n.r. Nora), iar fata spunea și ea că era îndrăgostită de el. Mama a intervenit, i-a despărțit. Dar a fost dramă, cu venit ambulanța, cu plâns! Rău! Cred că nici o lună n-a trecut și s-a îndrăgostit de Anda. Niciodată nu se știe! S-ar putea să nu mai fie împreună, dar a ținut povestea vreo 2 ani afară”, a spus Simona Gherghe în una dintre emisiile live de Mireasa.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Cu ce se ocupă Sese. Cum se pregătește pentru venirea pe lume a fiului său și al Giovanei. La ce nume s-a gândit

Cum arată acum Anda Catana din sezonul 5 Mireasa

Anda Catana a publicat recent două imagini cu ea. Tânăra este schimbată față de cum era în sezonul 5 Mireasa, având părul lung.

Fosta iubită a lui Leo s-a pozat cu zâmbetul pe buze și a publicat imaginile pe contul ei de Instagram.

Citește și: Cât de schimbată este acum Yana de la Mireasa. Cum arată fosta iubită a lui Andrei și ce a postat pe internet

Leo și Anda au avut un parcurs inedit în casa Mireasa

Povestea de dragoste dintre Leo și Anda a început în casa Mireasa, după ce tânărul nu mai spera la o relație. Leo și-a început parcursul în sezonul 5 Mireasa cu o relație de scurtă durată cu Nora. Doamna Dana s-a opus vehement acelei relații, nedorind să accepte nici diferența de vârstă dintre fată și fiul ei și nici aspectele din trecutul tinerei.

Anda a intrat în casa Mireasa cu puțin timp înainte de eliminarea Norei. După plecarea fostei iubite a lui Leo din competiție, Anda și fiul doamnei Dana au început să se apropie. Din jocuri și glume, cei doi au ajuns să se îndrăgostească și să formeze un cuplu, spre încântarea doamnei Dana. Pentru a-și exprima aprobarea față de cea de-a doua relație a lui Leo din casa Mireasa, doamna Dana a spart sticla care adăpostea inelul soacrei. Astfel, doamna Dana i-a oferit Andei inelul soacrei, pentru a evidenția faptul că și-o dorește ca noră.

Leo a cerut-o în căsătorie pe Anda în competița Mireasa, într-un balon cu aer cald. Totuși, cei doi nu au ajuns până în Finala Mireasa, pentru că s-au aflat într-o cursă de eliminare. Fanii emisiunii au votat ca Anda și Leo să părăsească emisiunea cu puțin timp înainte de finala sezonului 5. Anda, Leo și doamna Dana au mărturisit atunci că își doreau, într-adevăr, să meargă afară pentru a-și continua povestea.

După aproximativ 2 ani de relație, Anda și Leo au decis să meargă pe drumuri separate.

Mireasa sezonul 9, 28 martie 2024. Care e povestea Elenei, noua concurentă. A făcut mai multe mărturisiri personale... Mireasa, sezon 8. Bia a apelat la o schimbare de look. Cum arată acum soția lui Robert și ce au sărbătorit cei doi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x