Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Andreea Catrina a anunțat sexul bebelușului. Tânăra a dat vestea că este însărcinată chiar de Crăciun

Andreea Catrina, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, a anunțat sexul bebelușului. Tânăra și-a găsit marea iubire odată cu ieșirea din casa show-ului matrimonial, iar acum urmează să aducă pe lume un copil.

Colaj cu Andreea Catrina în două ipostaze diferite la Mireasa sezonul 5 Galerie
Andreea Catrina, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, a anunțat sexul bebelușului | Antena 1

Andreea Catrina, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, este o femeie împlinită și fericită pe plan sentimental. Tânăra a venit în cadrul reality show-ului cu gândul de a pleca acasă căsătorită, lucru care nu s-a întâmplat.

Parcursul său din emisiune a fost de scurtă durată. Aceasta a format un cuplu cu Cosmin, însă relația dintre cei doi nu a funcționat. Așadar, băiatul a intrat într-o cunoaștere cu o altă fată imediat după ieșirea fostei partenere din competiție.

În ultima perioadă, Andreea Catrina a fost destul de discretă în ceea ce viața personală. Deși îi place să fie rezervată când vine vorba de partea amoroasă, tânăra nu a ezitat să dea de veste susținătorilor din mediul online faptul că și-a găsit mare iubire.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Andreea a primit o scrisoare de la părinți. Aceștia nu sunt de acord cu Cosmin

Mai mult, fosta concurentă din show-ul matrimonial s-a căsătorit la finalul lunii octombrie anul trecut. De asemenea, aceasta a publicat o imagine cu burtica de gravidă chiar în prima zi de Crăciun.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce sex are bebelușul Andreei Catrina din sezonul 5 Mireasa

Chiar dacă activitatea ei din mediul online este scăzută, Andreea Catrina a decis să dea o veste pe care toți o așteptau. Fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa a distribuit un InstaStory prin care dezvăluia sexul bebelușului.

Așadar, se pare că tânăra se pregătește să devină mamă de fetiță. Aceasta a publicat o poză în care poartă o rochie mulată ce îi scoate în evidență sarcina avansată. În dreptul fotografiei a scris: „Baby girl!”.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Cosmin și Andreea formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere

Un lucru este cert, Andreea Catrina abia așteaptă să își strângă în brațe fiica. Mai mult, tânăra se bucură din plin de fiecare nouă experiență pe care o trăiește până când se va naște micuța ei.

Cine este Andreea Catrina din sezonul 5 Mireasa

Andreea Catrina avea 24 de ani când a luat decizia de a veni în casa Mireasa sezonul 5. Tânăra din Târgu Jiu a pășit pragul platoului de filmare pentru că își căuta sufletul pereche. Parcursul său în emisiune a fost unul scurt, dar neașteptat.

Fosta concurentă a reality show-ului a format un cuplu cu Cosmin, însă relația dintre cei doi nu a durat mult. La scurt timp de la ieșirea ei din competiție, tânărul a intrat într-o relație cu o altă fată din casă.

„Vreau un băiat ambițios și tandru! Din punctul meu de vedere atracția reprezintă un ingredient important”, a spus ea la televizor, în urmă cu ceva timp.

În cele din urmă, norocul i-a surâs Andreei Catrina pe plan amoros. Aceasta a găsit bărbatul lângă care este mai fericită ca niciodată, iar drept dovadă stau imaginile sale de pe contul de Instagram.

Telespectatorii pot urmări noi povești de viață și concurenți senzaționali în sezonul 9 din Mireasa, difuzat de luni până vineri pe Antena 1.

Cum au apărut Petrică și Ella de la Mireasa pe Instagram, alături de un bebeluș. Ce au anunțat cei doi pe Instagram... Mireasa sezon 9, 23 februarie 2024. Rezultatul cursei de eliminare dintre Valentin și Cristi. Răsturnare de situație de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x