Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Doamna Dana a primit urări emoționante de la Anda și Leo, de ziua ei: „Ești cea mai bună mamă”

De ziua sa, doamna Dana a fost răsfățată cu urări emoționante venite din partea celor dragi. Foștii concurenți ai sezonului 5 Mireasa, Leo și Anda, i-au transmis urări frumoase pe rețelele sociale.

Colaj cu Doamna Dana și Leo și Anda Galerie
Doamna Dana și-a sărbătorit ziua de naștere | Antena 1

Cu siguranță, fanii emisiunii Mireasa își amintesc de doamna Dana, care a fost foarte vocală în sezonul 5 al competiției, când nu a fost de acord cu deciziile fiului său. Au existat perioade în care doamna Dana a ridicat tonul și a plâns, însă, în cele din urmă lucrurile s-au calmat, când Leo și Anda au format un cuplu. De ziua doamnei Dana, Anda a avut o urare emoționantă pentru mama iubitului ei:

„Ești ca o mamă și o prietenă pentru mine! La mulți ani”, a scris Anda în dreptul unui colaj de fotografii cu ea, Leo și doamna Dana.

Așadar, acest mesa, evidențiază relația bună pe care cele două femei importante din viața lui Leo o au, la aproape un an de când au ieșit din casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezon 5. Cum i-a surprins doamna Dana pe Leo și Anda. Imaginea publicată de mama tânărului

Citește și: Mireasa 2021, sezonul 5. Ce urare emoționantă i-a făcut Leo de la Mireasa mamei sale, Doamna Dana. Cum a surprins-o

Leo, urare emoționantă pentru doamna Dana: „Nu contează cât de mult m-ai certat”

Și Leo i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale, în contextul în car eîn casa Mireasa cei doi au avut parte de certuri, tânărul i-a spus mamei sale că indiferent de situaței o consideră cea mai bună mamă din lume și i-a transmis că o iubește și că o va iubi mereu

„Nu contează cât de mult ne contrazicem, de câte ori nu te înțeleg, sau de câte ori m-ai certat. Tu ești cea mai bună și mereu vei fi cea mai bună mamă din întrega lume. Te iubește copilul tău încăpățânat”, i-a transmis Leo mamei sale.

Leo și Anda au avut un parcurs inedit în casa Mireasa

Povestea de dragoste dintre Leo și Anda a început în casa Mireasa, după ce tânărul nu mai spera la o relație. Leo și-a început parcursul în sezonul 5 Mireasa cu o relație de scurtă durată cu Nora. Doamna Dana s-a opus vehement acelei relații, nedorind să accepte nici diferența de vârstă dintre fată și fiul ei și nici aspectele din trecutul tinerei.

Anda a intrat în casa Mireasa cu puțin timp înainte de eliminarea Norei. După plecarea fostei iubite a lui Leo din competiție, Anda și fiul doamnei Dana au început să se apropie. Din jocuri și glume, cei doi au ajuns să se îndrăgostească și să formeze un cuplu, spre încântarea doamnei Dana. Pentru a-și exprima aprobarea față de cea de-a doua relație a lui Leo din casa Mireasa, doamna Dana a spart sticla care adăpostea inelul soacrei. Astfel, doamna Dana i-a oferit Andei inelul soacrei, pentru a evidenția faptul că și-o dorește ca noră.

Leo a cerut-o în căsătorie pe Anda în competița Mireasa, într-un balon cu aer cald. Totuși, cei doi nu au ajuns până în Finala Mireasa, pentru că s-au aflat într-o cursă de eliminare. Fanii emisiunii au votat ca Anda și Leo să părăsească emisiunea cu puțin timp înainte de finala sezonului 5. Anda, Leo și doamna Dana au mărturisit atunci că își doreau, într-adevăr, să meargă afară pentru a-și continua povestea.

Mireasa, sezon 7. Gabriela Cristea, promisiune surprinzătoare pentru Mihai și Hatice: „Vă botez eu copilul dacă...”... Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, prima ședință foto în trei. Cei doi tineri au făcut albumul din perioada sarcinii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x