Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Giovana, gest neașteptat după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Ce a făcut soția lui Sese

Giovana, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, a apelat la un gest neașteptat după ce a devenit mamă pentru a doua oară. Pentru că are o relație foarte specială cu susținătorii săi din mediul online, soția lui Sese nu a ezitat să le arate ceea ce a făcut.

Galerie
Giovana, fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5, a apelat la un gest neașteptat după ce a devenit mamă pentru a doua oară | Antena 1

Giovana și Sese, câștigătorii sezonului 5 Mireasa, se bucură din plin de frumoasa familie pe care și-au construit-o de când au ieșit din casa show-ului matrimonial. Deși au avut o relație cu neînțelegeri și certuri, tinerii au găsit întotdeauna o cale de mijloc pentru a rămâne împreună.

Povestea lor de iubire a devenit mai frumoasă după ce s-au căsătorit civil în Finala reality show-ului. La scurt timp de la pasul cel mare, Giovana și Sese au anunțat că așteaptă primul lor copil. Fetița cuplului, Hurrem, a venit pe lume în luna mai a anului trecut.

La finalul lui 2023, chiar înainte de Crăciun, câștigătorii sezonului 5 Mireasa au luat prin surprindere publicul cu o veste de senzație. Cei doi au spus că urmează să se nască cel de-al doilea copil, un băiețel de data aceasta.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Giovana și Sese, prima imagine cu Ares, fiul lor, alături de Hurrem. Ipostaza înduioșătoare cu frățiorii

Articolul continuă după reclamă

Giovana a născut perfect sănătos la finalul lunii iunie, pe care l-a numit Ares. De când au devenit părinți pentru a doua oară, tânăra și soțul ei radiază de fericire. Mai mult, aceștia se bucură din plin de fiecare moment petrecut lângă micuții lor.

Încă de când s-au cunoscut în cadrul show-ului matrimonial, Sese și Giovana au simțit că sunt suflete pereche. Chiar dacă nu se știau de mult timp, tinerii au început să își facă planuri de viitor împreună și să vorbească despre familia pe care și-o doresc.

La ce gest a apelat Giovana, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa, după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil

De când au apărut micuții în viața lor, Giovana și soțul ei se dedică în totalitate familiei. Atunci când primește ajutor în creșterea celor doi copii, tânăra nu ezită să își țină la curent susținătorii din mediul online cu cele mai recente noutăți.

Recent, fosta concurentă din sezonul 5 Mireasa a luat pe toată lumea prin surprindere cu gestul său neașteptat. La aproximativ două luni de când a devenit mama unui băiețel adorabil, tânăra și-a făcut un tatuaj emoționant.

Pentru că Hurrem și Ares sunt ceea ce Giovana și-a dorit dintotdeauna, aceasta a decis să își facă un tatuaj ce îi ilustrează pe micuți. Soția lui Sese a trecut pragul unui salon pentru un desen copleșitor.

Fosta concurentă de la Mireasa sezonul 5 și-a tatuat o fetiță și un băiețel care se țin cu mâinile de o păpădie. Gestul său a atras rapid atenția oamenilor din mediul online.

Un lucru este cert, viața Giovanei s-a schimbat complet de când a devenit mamă. Tânăra a afirmat de mai multe ori în cadrul show-ului matrimonial că vrea să se căsătorească și să facă un copil.

Citește și: Mireasa sezonul 10. Cunoașterea dintre Stelian și Ramona, în impas. Băiatul e foarte deranjat că ea păstrează pozele cu fostul soț

Norocul i-a surâs fetei atunci când l-a întâlnit pe Sese. Cei doi s-au îndrăgostit rapid unul de celălalt în casa sezonului 5 Mireasa, urmând să facă pasul cel mare la finalul competiției.

Mireasa sezonul 10. Cunoașterea dintre Stelian și Ramona, în impas. Băiatul e foarte deranjat că ea păstrează pozele cu ... Mireasa sezonul 10, 16 august 2024. Ramona, geloasă pe Raluca. Stelian a încheiat cunoașterea!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci
Hello Chef sezonul 7, 14 septembrie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Cârneci Sambata, 14.09.2024, 14:57
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x