Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Imagini emoționante cu Alina, bebelușul ei și mama sa. Femeia a călătorit peste 20 ore pentru a-i fi alături

Alina de la Mireasa sezonul 5 și-a adus bebelușul acasă. A fost întâmpinată de mama sa, care i-a oferit o mulțime de sfaturi. În tot acest timp, soția lui Valentin și-a sorbit din priviri pruncul.

colaj de imagini cu valentin, alina si mama fetei de la mireasa sezonul 5 Galerie
Alina de la Mireasa sezonul 5 și-a adus bebelușul acasă. A fost întâmpinată de mama sa, care i-a oferit o mulțime de sfaturi. În tot acest timp, soția lui Valentin și-a sorbit din priviri pruncul. | Antena 1

Alina și Valentin de la Mireasa sezonul 5 au devenit părinți. Momentul a fost unul special, iar tinerii erau dornici să înceapă cât mai repede viața în trei.

Când l-au adus acasă pe Heracles, Alina și Valentin au fost așteptați de mama fetei. Aceasta a călătorit din Republica Moldova pentru a îi ajuta pe cei doi cu bebelușul.

Imagini emoționante cu Alina și mama sa, după ce a născut. Femeia a călătorit peste 20 ore pentru a-i fi alături

Mama Alinei a venit din Republica Moldova pentru a își vedea primul nepot, dar a avut parte de un drum anevoios până la Timișoara, făcând peste 20 de ore.

Fosta concurentă de la Mireasa a cerut sfaturi de la părintele său. ”O să te descurci, instinctul de mamă vine treptat, natural. Când plânge, unicul lucru care îl poate împăca e la piept. Dai piept și vorba mamei. Totul vine de la sine, o să te deprinzi, vei simți orice mișcare, orice răsuflare, când respira mai greu, când ceva nu-i ajunge. Unicul lucru care îl poate împăca e pieptul mamei.”, a spus mama Alinei la Familia Mireasa Povestea continuă.

Alina a fost curioasă cu cine crede mama ei că seamănă bebelușul, iar aceasta i-a spus că are câte ceva atât de la ea, cât și de la tatăl Valentin.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Povestea de dragoste dintre Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

Alina a pășit în casa Mireasa cu gândul că după trei luni ea va părăsi competiția. Nu se aștepta să-și găsească pe cineva, cu atât mai puțin să se și căsătorească.

De cealaltă parte, Valentin spera să-și găsească aleasa. Dintre toți băieții, el a fost cel mai reținut și a preferat să analizeze mult înainte să își arate interesul pentru o fată. Asta i-a adus critici din partea celorlalți, care au considerat că nu place pe nimeni și doar se joacă.

La început, Valentin a fost deschis și a ieșit la două date-uri cu Larisa. Nu s-au înțeles și curând el a înțeles că altcineva se afla în gândurile sale. Era vorba despre Alina, pe care a și început să o curteze.

Și Leo a fost interesat să o cunoscă pe Alina. Încă de la început, acesta a susținut că e singura fată pe care o place. Nu a fost reciproc și după ce Alina a fost sinceră cu el, băiatul a zis că nu se va apropia de altă tânără. A făcut-o totuși, chiar de două ori în casa Mireasa.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Cum se simte Madi după internarea la spital. Bia susține că a vorbit cu soția lui Sergiu

Așa a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin. Ambii reticenți și cu garda sus, au avut parte de multe certuri și neînțelegeri. Dorința de a se impune în fața celuilalt și de a nu pierde controlul i-a făcut, nu o dată, să se certe urât și să facă pași înapoi.

După multe discuții, au înțeles că nu este vorba despre un joc de putere și au lăsat garda jos.

Un moment fericit în relația lor a fost logodna. Valentin și-a învins teama de înălțime și a cerut-o pe Alina într-un mod inedit. Cei doi au sărit cu parașuta și la sol îi aștepta un banner pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Când l-a văzut, fata a început să țipe. Valentin tremura tot și a fost încântat atunci când iubita lui a spus ”DA”.

Din acel moment, cei doi au părut că încep să se echilibreze și certurile nu au mai fost atât de dure. Tinerii au ținut cont și de sfaturile psihologului Edi Puiu și odată cu deschiderea ușilor, relația lor a devenit tot mai armonioasă.

Un eveniment care demonstrează acest lucru a fost depunerea actelor, când Alina nu a avut actele în regulă și logodnicul ei a înțeles situația. Asta în ciuda faptului că nu s-ar fi putut cununa în Finala Mireasa sezon 5.

S-au cununat în Finală, iar la Timișoara au făcut nunta. În ianuarie 2024, familia lor s-a mărit cu un nou membru.

Mireasa sezonul 9. Prima apariție în mediul online a lui Andrei după ce a fost eliminat din emisiune. Cum a apărut... Mireasa sezonul 9, 5 februarie 2024. Ce s-a întâmplat în pauza publicitară, după ce Andrada și Antonia și-au spus replic...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x