Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Inimioara a postat o imagine cu iubitul ei. Ce au observat fanii emisiunii pe inelarul ei

Inimioara, fosta concurentă de la Mireasa sezon 5 are un iubit. Tânăra a postat imaginile pe contul ei de Instagram și, pe inelar, poartă un inel. Nu se știe dacă cei doi s-au logodit.

colaj de imagini cu inimioara la mireasa sezon 5 Galerie
Inimioara, fosta concurentă de la Mireasa sezon 5 are un iubit. Tânăra a postat imaginile pe contul ei de Instagram și, pe inelar, poartă un inel. Nu se știe dacă cei doi s-au logodit. | Antena 1

În casa Mireasa, Inimioara nu a avut noroc în dragoste. Tânăra a fost inițial atrasă de Valentin, însă acesta nu a dorit să intre într-o cunoaștere cu ea.

Sebastian i-a dat târcoale, însă franchețea lui nu a fost pe placul concurentei de la Mireasa sezon 5, care s-a si simțit jignită de cele spuse de băiat.

Ulterior, Inimioara a fost eliminată și a revenit la invitația lui Adrian. Deși acesta a părut foarte încântat de ea, nu a durat mult până s-au îndepărtat.

Citește și: Mireasa sezon 6. Gabriela s-a pozat în vacanță. Imaginea în care i se vede burtica de graviduță

Inimioara, prima imagine cu iubitul ei

Iată că, în afara casei Mireasa, Inimioara și-a găsit alesul. Pe contul său de Instagram, tânăra a publicat o imagine cu ea și partenerul său.

Fosta concurentă de la Mireasa îl ține în brațe și îi ascunde chipul de ochii curioșilor. Însă lasă la vedere inelarul său, pe care se află o bijuterie ce pare a marca uniunea dintre cei doi.

”Ne iubim” se numește melodia pe care Inimioara a folosit-o alături de fotografia prin care dezvăluie că inima ei a fost cucerită.

După această postare, tânăra a distribuit un clip cu o mireasă, semn că are planuri mari pentru noua relație.

Citește și: Mireasa sezon 6. Cum au apărut pe internet Deni și Viorel, după ce fanii s-au îngrijorat că nu au mai postat poze împreună

Cine e Inimioara de la Mireasa sezon 5

Inimioara s-a născut pe 7 iulie 1995, la Focșani. A copilărit la Soveja și ulterior, după ce au divorțat părinții, s-a mutat la Focșani, cu mama si cei doi frați. Mai are o sora, Violeta, care are 30 de ani, și un frate, Emanuel, 16 ani. Se înțelege foarte bine cu cei doi frati.

Inimioara se consideră o persoană timidă, rușinoasă, nu-i place sa intre in conflicte. Își dorește foarte mult copii, mulți, câți o vrea Dumnezeu. De foarte mult timp se gândește la nuntă, la un soț. Când cineva o întreabă dacă are relatie, ea începe să plângă…își dorește mult o familie.

La Mireasa, Inimioara visa să găsească un băiat pentru totdeauna, pentru tot restul vieții. Ea își dorea să se căsătorească și spunea că i-ar plăcea un băiat mai înalt decat ea, să fie brunet, cu ochii căprui. De asemenea, bărbatul ales trebuia să fie credincios, sensibil, tandru, loial și înțelegător.

Denisa și Viorel s-au pozat în halate de baie, într-o ipostază de zile mari. Cum au sărbătorit cei doi ziua de naștere a... Mireasa sezon 7, 26 mai 2023. Cum s-a desfășurat task-ul pantofului. Simona Gherghe a făcut o precizare legată de părere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x