Antena Căutare

Mireasa sezon 6. Gabriela s-a pozat în vacanță. Imaginea în care i se vede burtica de graviduță

Gabriela de la Mireasa sezon 6 trăiește din plin lucrurile. Aceasta se bucură de graviditate, în ciuda faptului că tocmai a trecut printr-un divorț.

gabriela si valentin de la mireasa sezon 6 in platoul mireasa capriciile iubirii Galerie
Gabriela de la Mireasa sezon 6 trăiește din plin lucrurile. Aceasta se bucură de graviditate, în ciuda faptului că tocmai a trecut printr-un divorț. | Antena 1

Gabriela de la Mireasa sezon 6 strălucește. Tânăra și-a sărbătorit recent ziua de naștere și a fost răsfățată cu flori și cadouri.

Chiar și în cursul zilei de sâmbătă, 21 mai, aceasta a postat pe Instagram Stories imagini cu un tort și flori. Se pare că răsfățul a continuat pentru frumoasa fostă concurentă de la Mireasa.

Ba mai mult, ajunsă în camera de hotel, a găsit baloane cu ”La mulți ani”.

Citește și: Andreea și Radu, apariție rară la TV. Fosta concurentă de la Mireasa a povestit ce probleme a întâmpinat când a născut

Gabriela s-a pozat în vacanță. Imaginea în care i se vede burtica de graviduță

În prezent, tânăra se află în vacanță, acolo unde s-a pozat cu burtica de graviduță. Deși nu s-a mai afișat până acum cu ea și mereu își taie pozele, iată că frumoasa Gabriela a lăsat să se vadă mai mult de data aceasta.

Îmbrăcată într-o ținută neagră, fosta soție a lui Valentin s-a pozat într-un local și apoi pe străzile orașului în care se află.

Gabriela strălucește la propriu și devine tot mai activă în social media, după ce o perioadă s-a rezumat la a posta doar mâncare și locurile frumoase pe care le-a vizitat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Probleme medicale pentru Valentin. Ce a pățit fostul soț al Gabrielei

Valentin nu trece prin cele mai plăcute momente. Fostul concurent de la Mireasa sezon 6 a dezvăluit că piciorul său a fost afectat după o accidentare.

Acesta a făcut haz de necaz pe Instagram, după ce în ultima perioadă a primit o mulțime de critici.

”Cu această poză vreaua să aduc și eu o bucurie multor oameni. O entorsă mare și frumoasă”, a scris el ironic lângă imaginea cu glezna foarte umflată.

Citește și: Mireasa sezon 7. De ce a ezitat Antonio când Sabrina l-a rugat să folosească amuleta pentru a o salva de la eliminare

Andreea și Radu, apariție rară la TV. Fosta concurentă de la Mireasa a povestit ce probleme a întâmpinat când a născut... Mireasa sezon 6. Cum au apărut pe internet Deni și Viorel, după ce fanii s-au îngrijorat că nu au mai postat poze împreu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x