Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Lucy Grigor a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Când au stabilit data nunții

Lucy Grigor urmează să se căsătorească. Fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa și logodnicul ei au stabilit data nunții.

Galerie
Lucy Grigor a fost cerută în căsătorie de iubitul ei | Antena 1

Lucy Grigor a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Petrică Enache. Cei doi au publicat pe rețelele sociale o imagine în care tânăra îți prezintă inelul de logodnă și anunță data nunții.

Lucy a anunțat că se va căsători pe 5 iulie 2025 cu alesul inimii sale.

În dreptul imaginii publicate pe rețelele sociale Lucy a primit o mulțime de urări.

Citește și: O mai ții minte pe Lucy de la Mireasa sezonul 5? Cum arată bărbatul care a cucerit-o

Articolul continuă după reclamă

Lucy Grigor din sezonul 5 Mireasa și iubitul ei se căsătoresc anul viitor

„Felicitări, fată dragă! Să fiți fericiți!”, i-a urat fosta sa colegă de competiție, Alexandra Ghioca.

Cei doi viitori miri au făcut anunțul căsătoriei prin intermediul unei fotografii în care apar zâmbind cu gura până la urechi.

Citește și: Mireasa, sezon 5. Alexandra Ghioca a fost cerută în căsătorie de iubitul ei. Cum a arătat momentul logodnei

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cine e Lucy de la Mireasa sezon 5

S-a născut pe 22 octombrie 1996, la Sighetul Marmației unde a locuit până când a intrat la facultate. A studiat în Cluj Napoca, Facultatea de comunicare și relații publice.

Nu a avut relații serioase. Patru luni a durat cel mai mult. A fost înșelată chiar cu fosta iubită a iubitului. Nu a avut chimie cu niciun bărbat și își pierde foarte repede răbdarea cu ei.

Se descrie ca fiind o femeie puternică care a trecut prin multe situații cu brio, sinceră, directă, independentă. Nu-i place să se bazeze pe nimeni. Viitorul partener ar trebui sa fie matur, independent, amuzant, nu-i place monotonia.

Deși Lucy a fost eliminată devreme din sezonul 5 Mireasa, tânăra a avut spre finalul sezonului o intervenție care i-a uimit pe toți. Tânăra a sfătuit-o pe Sabrina să nu se căsătorească în competiție:

„Eu o consider pe Sabrina prietena mea, am susținut-o încă de când am iesit, si i-am dat un simplu sfat in functie de ceea ce am văzut din acțiunile lor, ea poate sa il ia in considerare sau nu. Eu cred ca Sabrina e suficient de matura încât să știe ce vrea iar dacă o sa faca pasul spre o căsătorie inseamna ca asa a simțit, eu o sa ii fiu alături indiferent ca se va căsători cu Pernes sau nu. O prietenă adevărată îți spune ce crede în fața indiferent de situație. Căsătoria e un moment important în viața unui om iar dacă nu ești 100% convins că vrei sa faci acest pas atunci poate nu e momentul potrivit. Mi-am permis sa îmi dau cu parerea pentru ca am vazut ca Sabrina nu este foarte hotărâtă.

Iar pentru cei care spun ca ma dau prietena Sabrinei si sustin cuplul G&S, daca sunteti asa mari fani atunci ar fi trebuit să știti ca eu am spus încă de când am iesit din casa despre cuplul lor ca mi se pare cel mai solid si ca o sa ii sustin.

Nu ma dau "prietena " asa cum au spus unii, mie Sabina imi este foarte draga si imi doresc sa fie fericită, cu Pernes sau fara, si daca nu se căsătoresc imi doresc sa isi consolideze afara tot ce au construit împreună in emisiune, iar dacă se căsătoresc le doresc sa aiba o căsnicie frumoasă la fel cum le doresc si celorlalte cupluri. Toate fetele au fost superbe ieri si ma bucur pentru fiecare in parte.”, spunea Lucy în urmă cu câteva luni.

Mireasa, sezonul 9. Ce își dorește să facă Laura odată cu ieșirea din emisiune. Îl include și pe Albert în planurile sal... Mireasa, sezon 9. Cu cine spune Antonia că va păstra legătura în afara competiției și pe cine susține în Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 4 octombrie. Valentin Butnaru și Ana Bodea au câștigat suma de 25.000 de lei! Vineri, 04.10.2024, 19:00
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x