Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Sese și-a tatuat chipul Giovanei pe braț. Tânăra a postat imaginile în social media

Sese de la Mireasa sezon 5 și-a făcut un nou tatuaj. Tânărul a ales să-și tatueze chipul soției sale, Giovana. Iată cum arată.

colaj de imagini cu sese si giovana de la mireasa sezon 5 Galerie
Sese de la Mireasa sezon 5 și-a făcut un nou tatuaj. Tânărul a ales să-și tatueze chipul soției sale, Giovana. Iată cum arată. | Antena 1

Sese de la Mireasa sezon 5 a decis să-și tatueze chipul Giovanei pe braț. Tânăra a postat totul pe Instagram, iar de acolo imaginile au fost preluate de susținători și postate pe grupurile Mireasa. Soțul Giovanei din sezonul 5 a primit o mulțime de aprecieri.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Cum a explicat sora Cătălinei schimbarea de opinie în privința lui Vlad

Sese și-a tatuaj chipul Giovanei pe braț

Sese și Giovana trec prin cea mai frumoasă perioadă a vieții lor. Cei doi s-au cunoscut în casa Mireasa sezon 5 și s-au cununat în Finala pe care au și câștigat-o.

În urmă cu câteva săptămâni, ei au anunțat că vor deveni părinți. La Mireasa Capriciile Iubirii, tinerii au vorbit despre relația lor și au dezvăluit numele fetiței.

”Nu am vrut să-l divulg (n.r. numele). O s-o cheme Hurem Selina.”, a zis Giovana și a explicat faptul că primul prenume a fost ales pentru că îi spunea Suleyman lui Sese, acum soțul ei.

Cei doi au dezvăluit că s-au mutat la Timișoara. Ambii lucrează și nu se gândesc la nuntă. Vor mai întâi să facă botezul și mai apoi o petrecere în care să-și sărbătorească iubirea.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 28 februarie 2023. Doamna Loredana, în lacrimi, după ce Dani a povestit un episod nefericit din viața sa

Cum a început povestea de dragoste dintre Giovana și Sese

Încă din prima clipă, Giovana a știut că Sese este alesul. Inițial, ea nu a vrut să spună cine este băiatul pe care îl place. Asta a lăsat loc de interpretări pentru că mamele și fetele au considerat că Aron este băiatul pe care fata îl place. Nu a fost așa, era vorba despre Sese și Giovana și-a arătat clar intențiile.

De cealaltă parte, Sese a fost mai reținut și a așteptat să cunoască tinerele din casa Mireasa. În cele din urmă a făcut două alegeri: Giovana și Nora. La început a fost mai apropiat de Nora și asta nu i-a picat deloc bine celei care avea să îi devină soție.

Giovana i-a atras atenția de câteva ori și Sese a simțit cât de mult îl place. A decis să dea o șansă poveștii lor și așa a început viața lor împreună. De-a lungul parcursului competițional, Giovana și Sese au format un cuplu armonios.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 28 februarie 2023. Noua concurentă a avut o intervenție telefonică în direct. La ce întrebări a răspuns

Nu au lipsit certurile, mai ales cele cauzate de gelozia celor doi parteneri, însă ușor-ușor s-au echilibrat și au ajuns să știe cum să gestioneze aceste momente.

La câteva luni de relație, Sese și-a luat inima în dinți și a cerut-o în căsătorie. S-a întâmplat la mare, pe un yacht. Băiatul s-a așezat în genunchi și Giovana a spus un ”DA” sigur.

În ultimele săptămâni petrecute în casa Mireasa, cei doi au reușit să își controleze emoțiile și să nu mai țină supărarea. Ba mai mult, și-au construit propriul cuib în casa băieților și au depănat amintiri, au făcut planuri pentru o viață împreună și au ales numele copiilor.

Cei doi au fost siguri că vor să se cunune în Finala Mireasa și așa au și procedat. Susținuți de familia, care și-a arătat sprijinul și în ultimele 6 luni, cei doi au devenit familia Seserman.

Mireasa sezon 7, 28 februarie 2023. Mama Sabrinei i-a trimis o scrisoare fetei, în care a pus la îndoială sinceritatea l... Mireasa, sezon 7. Cum a explicat sora Cătălinei schimbarea de opinie în privința lui Vlad...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x