Antena Căutare

Mireasa Măștile Iubirii, 28 februarie 2023. Doamna Loredana, în lacrimi, după ce Dani a povestit un episod nefericit din viața sa

În urmă cu mai bine de un an Dani a avut un stil de viață tumultos. Concurentul Mireasa i-a mărturisit iubitei sale, Daiana, că a avut un anturaj periculos și a cheltuit o sumă imensă pe jocuri de norc.

Colaj cu doamna Loredana, Daiana și Dani la Mireasa Măștile Iubirii Galerie
Dani a vorbit despre trecutul său tumultos la Mireasa Măștile Iubirii | Antena 1

Dani a mărturisit că a cheltuit într-un an de zile aproximativ 80.000 de euro pe jocuri de noroc și pe stilul său de viață. Tânărul a renunțat la acel stil d eviață după ce tatăl său a început să aibă o stare de sănătate gravă, din cauza suferinței.

„Găseam alinare în distracții. E o boală foarte grea. La sfârșit de relație am început să descopăr lucrurile astea. Acum eram în oraș, în câteva ore eram în Bulgaria. Jucam banii, îi făceam praf. Cumpăpram haine, cumpăram mașini, le tunam, le vindeam. Viața mea era un haos. Am ascuns foarte mult de ai mei. Jocurile astea te acaparează. Te fac să stai acolo. Crezi tu că o să faci bani. Nu faci nimic. Eu mă afundasem”, a povestit tânărul.

„Am văzut cât de mult mergea tatăl meu la tratament, pentru că nu mai puteam eu”, a mai spus acesta.

Doamna Loredana nu și-a putut stăpâni lacrimile când și-a amintit de acel episod: „Vezi ce spui. Să nu exagerezi”, i-a atras atenția Dani.

Băiatul a precizat că a ținut să o atenționeze pe mama să nu se lase purtată de sentimetele puternice și să exagereze faptele.

Doamna Loredana a povestit că l-a dat afară din casă pe Dani în acea perioadă:

„Eu am murit pe dinăuntru când i-am spus propirului meu copil să plece. A făcut ședință de terapie și psihologul i-a spus că e foarte greu cu ce te lupți tu”, a spus doamna Loredana.

Ce a spus tatăl lui Dani, în direct la Mireasa Măștile Iubirii

Domnul Crăciun, tatăl lui Dani, a avut o intervenție telefonică la Mireasa Măștile Iubirii.

„Da, am clacat pe moment. A fost foarte greu. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că e bine acum. Eu l-am învățat numai de bine, dar fiind plecat, a fost o perioadă în care l-am pierdut. Nu mă așteptam să facă ce a făcut. Temeri nu mai am. De vreo 5 luni e pe drumul cel bun. Cred că e pregătit pentru o familie. El își dorea. Cred că Daiana e fata visurilor lui”, a spus tatăl lui Dani în direct la Mireasa Măștile Iubirii.

Citește și: Mireasa Măștile Iubirii, 28 februarie 2023. Noua concurentă a avut o intervenție telefonică în direct. La ce întrebări a răspuns

Ce vezi la Măștile Iubirii de la Antena 1

În fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16:00, Gabriela Cristea le aduce telespectatorilor Mireasa – Măştile iubirii, un fusion între emisiunea Mireasa, de la Antena 1 şi Mireasa – Capriciile iubirii, aftershow-ul difuzat pe Antena Stars.

Printre noutăţile pe care le va aduce Mireasa – Măştile iubirii se numără interviuri 1 la 1 atât cu concurenţii din casă aflaţi într-o stare de spirit sau o situaţie mai specială, cât şi cu persoane din exterior, dar relevante pentru show-ul de la Antena 1.

Citește și: Mireasa sezon 7, 27 februarie 2023. Dani și Daiana formează un cuplu. Cei doi s-au sărutat la petrecere

Totodată, Gabriela va merge în vizită la foşti concurenţi iubiţi de publicul reality show-ului matrimonial şi le va aduce telespectatorilor noutăţi din vieţile acestora. Pe lângă acestea, gazdei show-ului i se vor alătura în platou atât specialişti în relaţiile de cuplu, cât şi vedete din show-biz-ul românesc, care fie vor împărtăşi publicului din experienţele personale, fie vor veni pur şi simplu pentru a le face o surpriză concurenţilor.

Mireasa Măștile Iubirii, 28 februarie 2023. Noua concurentă a avut o intervenție telefonică în direct. La ce întrebări a... Mireasa Măștile Iubirii, 2 martie 2023. Mama lui Alex i-a adresat o întrebare lui Bogdan, la scurt timp după afirmația j...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x