Antena Căutare

Mireasa sezon 5. Un nou bebeluș în familia Mireasa? Pe grupuri circulă zvonul că Yana și Andrei vor avea un copil

Pe grupul oficial al emisiunii Mireasa a apărut un zvon conform căruia Yana și Andrei vor avea un copil. Yana a negat faptul că urmează să devină mamă.

colaj de imagini cu yana si andrei de la mireasa sezon 5 Galerie
Pe grupul oficial al emisiunii Mireasa a apărut un zvon conform căruia Yana și Andrei vor avea un copil. Momentan, niciunul dintre foștii concurenți nu a confirmat informația. | Antena 1

UPDATE: Yana a negat faptul că ar fi însărcinată, așa cum s-a scris pe grupul oficial al emisiunii Mireasa.

E veselie mare în Mireasa - Grup Oficial, acolo unde comentariile cu ”Felicitări” curg la o postare publicată de unul dintre fanii emisiuni.

Zvonul care circulă pe grupul oficial Mireasa: Yana ar fi însărcinată

Roxana Liliana Maria anunță că Yana și Andrei vor avea un copil: ”Andrei si Yana vor avea un copil,Yana este insarcinata! Felicitari!”.

A fost dragoste cu năbădăi între Yana și Andrei, însă ei și-au găsit echilibrul în afara competiției. Fata s-a mutat în Bacău, alături de iubitul ei, și conform zvonului, familia lor se va mări.

Reamintim că informația nu a fost confirmată de cei doi tineri, care s-au cunoscut și îndrăgostit în casa Mireasa sezon 5. De îndată ce Yana și Andrei vor aborda subiectul, o să găsiți declarațiile pe a1.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste din acest sezon. Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de companie lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Ce afacere și-a deschis Yana după ce s-a mutat la Andrei, la Bacău. Cum o susține bărbatul

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decide să-și trăiască viața.

La un moment dat, când niciunul nu se mai aștepta, o scurtă discuție pe terasă a fost prima cărămidă pusă în relația lor. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor.

Nici măcar informațiile care veneau de afară, și care nu au fost dovedite, nu au putut să dărâme ce iubirea lor crea. Reticentă la început și foarte reținută, Yana i-a demonstrat iubitului ei că își dorește să rămână împreună.

Din păcate, din cauza unor probleme cu viza, fata a fost nevoită să părăsească România. Au urmat conversații prin video call, amândoi încercând să-și ascundă durerea provocată de scurta despărțire. În afara casei, Yana încerca să își rezolve problemele medicale, în timp ce gândul lui Andrei era mereu la ea, logodnica lui iubită.

La aniversarea celor două luni de relație, producția a înlesnit întâlnirea lor. Astfel, Andrei și Yana au petrecut ore bune împreună, în care au încercat să șteargă dorul acumulat în ultima perioadă.

Din cauza actelor, ei nu au putut participa la Finala Mireasa sezon 5, lucru care l-a supărat pe concurent. În Finală, el a fost alături de cei dragi, însă curând o să-și strângă în brațe logodnica.

Citește și: Mireasa 2022, sezonul 5. Yana a încins Internetul cu o imagine de zile mari. Tânăra s-a lăsat fotografiată în lenjerie

Mireasa sezon 6, 21 noiembrie 2022. Fetele s-au duelat în mișcări de dans. Cine a câștigat... Mireasa sezon 6, 22 noiembrie 2022. Inga și Andrei au mers la Chișinău în city break. Ce s-a întâmplat acolo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x