Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Yana are un nou iubit? Cum arată bărbatul alături de care s-a afișat în online

Yana a apărut pe rețelele sociale alături de un bărbat. Chiar dacă fosta concurentă Mireasa nu a precizat dacă este iubitul ei, fanii emisiunii spun că o asemenea apropiere este specifică unui cuplu.

Colaj cu Yana și Andrei din sezonul 5 Mireasa Galerie
Yana din sezonul 5 Mireasa s-a afișat la brațul unui bărbat | Instagram & Antena 1

După o perioadă îndelungată în care Yana nu s-a afișat cu niciun bărbat, fosta concurentă a sezonului 5 Mireasa a apărut alături de Stefano, un tânăr plin de tatuaje. Yana a publicat o imagine realizată în Orheiu Vechi alături de bărbat. În dreptul numelui bărbatului Yana a atașat o inimioară, fapt care întărește și mai mult ideea de cuplu.

În imagine Yana apare purtând o șapcă albă, sprijinindu-se pe umărul bărbatului.

Imaginea a fost preluată de fanii emisiunii Mireasa și publicată pe grupul oficial. Acolo, cei care au susținut-o pe Yana în cadrul sezonului 5 Mireasa i-au urat să fie fericită.

Articolul continuă după reclamă

Cum s-a afișat Yana alături de un bărbat, despre care fanii Mireasa cred că este iubitul ei

În alte imagini, Yana apare la masă, foarte apropiată de Stefano.

Yana pare că și-a refăcut viața și că trăiește o poveste de dragoste, după despărțirea de Andrei Cica, tânărul cu care a avut o relație în cadrul sezonului 5 Mireasa.

De curând, Yana a împlinit 25 de ani și la petrecerea aniversară a avut-o alături pe Alina.

Anul trecut, Yana a fost supusă unei operații de rinoplastie. Tânăra a mers până în Armenia pentru intervenția realizată de chirurgul plastician.

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au avut una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste. Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Citește și:Mireasa, sezon 5. Ce mai face și cum arată acum Andrei Cica, fostul iubit al Yanei. Cum s-a pozat recent, după o absență în online

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de compania lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decidea să-și trăiască viața.

La un moment dat, când niciunul nu se mai aștepta, o scurtă discuție pe terasă a fost prima cărămidă pusă în relația lor. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor.

La un moment dat, pentru că viza ei era pe cale să expire, Yana a fost nevoită să plece din emisiune și să se întoarcă la Chișinău. Relația dintre Andrei și Yana a continuat și în afara competiției, cu suișuri și coborâșuri. La un moment dat, cei doi au anunțat despărțirea. . Cei doi nu au vorbit prea mult despre motivul separării, rămânând discreți în mediul online.

Mireasa, sezon 5. Alina și Valentin și-au botezat fiul. Ce rochie impecabilă a purtat fosta concurentă a show-ului matri... Mireasa, sezon 6. Gabriela Pițigoiu, ipostază adorabilă alături de Tudor Gabriel. Cum l-a surprins pe fiul său și al lui...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților
Mireasa sezonul 9, 26 iunie 2024. Cristina, deranjată de gestul lui Alex de a o chema pe Maria Lungu în casa băieților Miercuri, 26.06.2024, 14:15
Citește și
x