Antena Căutare

Mireasa, sezon 5. Ce mai face și cum arată acum Andrei Cica, fostul iubit al Yanei. Cum s-a pozat recent, după o absență în online

Andrei Cica este o prezență discretă în online, iar fanii Mireasa s-au întrebat ce mai face fostul concurent al sezonului 5.

Colaj Andrei și Yana Galerie
Andrei Cica a avut o relație cu Yana în sezonul 5 Mireasa | Antena 1

Andrei Cica este foarte discret în mediul online, însă recent s-a pozat alături de un alt fost concurent Mireasa. Cei care l-au susținut în sezonul 5 al show-ului matrimonial s-au întrebat ce mai face Andrei Cica.

Fostul iubit al Yanei s-a pozat alături de câștigătorul sezonului 2 Mireasa, Radu Constantin.

Citește și: Cum arată Yana după operația de rinoplastie. Tânăra s-a dus până în Armenia după chirurgul estetician

Cum s-a pozat Andrei Cica, fostul concurent al sezonului 5 Mireasa

Andrei arată ușor diferit față de cum arăta când era concurent Mireasa. Fostul iubit al Yanei are acum o altă frizură.

„Bună seara, Cluj Napoca”, a scris Radu în dreptul imaginii în care apare alături de Andrei.

Cei doi foști concurenți Mireasa sunt foarte buni prieteni: „Un prieten adevărat este cel care apare atunci când restul lumii dispare”, a scris Radu despre Andrei.

Citește și: Ce mai face Yana de la Mireasa și cum mai arată în prezent. Ce imagine a publicat cu ea, la cererea fanilor

Despre situația amoroasă, Andrei nu a dat detalii. Pe profilul său de Instagram apar doar imagini cu el și una singură cu el și mama lui, din Finala sezonului 5 Mireasa.

Cum a început povestea de dragoste dintre Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5

Andrei și Yana de la Mireasa sezon 5 au avut una dintre cele mai neașteptate povești de dragoste. Cei doi tineri au petrecut câteva săptămâni bune în casă, înainte de a își da o șansă.

Citește și: Mireasa sezon 5. Yana a sărbătorit Revelionul la Chișinău. Andrei nu apare în nicio fotografie postată

Andrei a pășit optimist în show-ul matrimonial Mireasa. A avut-o, încă de la început, alături pe mama sa. Primele săptămâni au fost unele agitate pentru el, căci i-a luat ceva timp pentru a se acomoda cu ceilalți băieți.

Nu a fost atras de nicio fată, însă a încercat să o cunoască pe Sabrina, cu puțin timp înainte să intre Yana în competiție. Deși părea să se bucure de compania lui, fata s-a întors la fostul iubit, Perneș.

Andrei i-a respectat decizia și a început să-și petreacă timpul cu tinerii singuri. A avut câteva tachinări cu Yana și chiar i-a luat apărarea în fața mamelor, care o criticau pentru alegerile ei culinare și felul în care decidea să-și trăiască viața.

La un moment dat, când niciunul nu se mai aștepta, o scurtă discuție pe terasă a fost prima cărămidă pusă în relația lor. Nu a durat mult și și-au dat o șansă. Pasiunea și atracția dintre ei a fost vizibilă și tot mai mulți și-au exprimat susținerea pentru cuplul lor.

La un moment dat, pentru că viza ei era pe cale să expire, Yana a fost nevoită să plece din emisiune și să se întoarcă la Chișinău. Relația dintre Andrei și Yana a continuat și în afara competiției, cu suișuri și coborâșuri. La un moment dat, cei doi au anunțat despărțirea.

Mireasa, sezon 5. Alina, vești despre bebelușul ei: „Astăzi am fost la date cu băiatul mamei”. Ce a transmis soția lui V... Mireasa, sezon 8. Ce relație are Daniel cu părinții Anei. Cum se înțelege cu socrii săi, la 3 săptămâni de la Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x