Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 10 noiembrie 2022. Ada și Roxana, conflict după ce prima a dansat cu Paul: ”Mi-a spus că îi place parfumul”

Roxana crede că Ada caută atenția lui Paul. Fata a afirmat, la scurt timp de la revenirea ei, că a surprins imagini în care Ada încerca să se apropie de iubitul ei.

colaj de imagini cu ada si roxana de la mireasa sezon 6 Galerie
Roxana crede că Ada caută atenția lui Paul. Fata a afirmat, la scurt timp de la revenirea ei, că a surprins imagini în care Ada încerca să se apropie de iubitul ei. | Antena 1

Roxana a avut un schimb de replici cu Ada, după ce fata a dansat cu Paul. Iubita băiatului consideră că tânăra s-a dat la partenerul ei.

De cealaltă parte, Ada neagă și spune că nu o interesează Paul. Ba mai mult, e convinsă că el i-a acordat atenție, și nu invers.

Citește și: Mireasa sezon 6, 10 noiembrie 2022. Cine a câștigat proba Cabina Telefonică. Task-ul s-a terminat dimineața târziu

Ada și Roxana, schimb de replici

”S-au folosit două cuvinte, s-au folosit de cuvântul conflictuală.”, a zis Ada. Ea crede că Adina și Roxana fac o strategie pentru a fi eliminată din casa Mireasa.

”Mai este o chestie, nu cred că aș fi avut o intenție față de Paul. Nu cred că tu îmi exprimi mie ceva. Dacă mi-aș fi pus capul...”, a adăugat Ada.

Paul a afirmat că poate ar fi reușit, ”dacă ar fi pus gheara” pe el. Totuși, concurenta nu s-a abținut și a replicat dur. După ce a zis că a fost invitată la Constanța de bunica Ecaterina, Ada susține că Paul i-a complimentat parfumul în timpul dansului.

”Mi-a spus că îi place parfumul”, a afirmat concurenta despre ce i-ar fi zis Paul în timp ce dansau. Ea a continuat: ”Roxana, stai liniștită, cred că e al tău și pentru totdeauna”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 10 noiembrie 2022. Cine a câștigat proba Cabina Telefonică. Task-ul s-a terminat dimineața târziu... Mireasa sezon 6, 11 noiembrie 2022. Gabriela și Valentin au petrecut o noapte la hotel. Primele impresii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x