Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 11 noiembrie 2022. Mamele și băieții au nominalizat fete pentru eliminare. Cine e în pericol

Mamele și băieții de la Mireasa sezon 6 au făcut nominalizări. Aceștia au ales o fată pe care nu o mai doresc în competiție.

colaj de imagini cu simona gherghe si baietii care fac nominalizari Galerie
Mamele și băieții de la Mireasa sezon 6 au făcut nominalizări. Aceștia au ales o fată pe care nu o mai doresc în competiție. | Antena 1

În dimineața zilei de 11 noiembrie 2022, mamele au mers în casa băieților pentru a se consulta. Prima care a început consultările a fost doamna Gica. Cei doi au vrut să aleagă între Ada și Adina pentru a nu lovi în cupluri. În cele din urmă au rămas la Ada.

Cum au nominalizat băieții din casa Mireasa sezon 6

”Mă gândesc că își dorește mult să plece”, a spus George.

Paul a spus că este foarte simplu pe cine va nominaliza. El și doamna Ecaterina au comunicat și s-au pus de acord asupra nominalizării Adei, pe motiv că este conflictuală.

Doamna Flori a afirmat că ambele fete singure îi sunt drage. Totuși, ei au ales pe nevăzute pe cine să elimine și a ieșit Ada.

Alex și doamna Ecaterina s-au hotărât să o nominalizeze pe Ada. Cosmin și doamna Adriana erau siguri pe cine vor să elimine. Mama Adriana a propus-o pe Adina, pe motiv că nu-și găsește pe cineva. Ea a subliniat că o place pe Ada și că s-a atașat de ea.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 noiembrie 2022. Se cunosc Miruna și Ada din afara casei? Care este adevărul

Viorel și doamna Paula s-au decis mai greu. Doamna a afirmat că își încarcă sufletul cu păcate și l-a lăsat pe iubitul lui Deni să aleagă.

Andrei o vrea eliminată pe Ada, în timp ce doamnei Laura îi sunt drage toate fetele. Totuși, vrea să o taxeze pe Adina pentru comportamentul față de mame.

Iată cum au nominalizat concurenții:

  • George - Ada
  • Cosmin - Ada
  • Andrei - Adina
  • Paul - Ada
  • Valentin - Ada
  • Alex - Ada
  • Viorel - Ada

Simona Gherghe a anunțat că Ada va intra în cursa de eliminare cu fata de pe ultimul loc.

Cum arată clasamentul din 11.11.2022

Mama Săptămânii este doamna Flori.

TOP 3 BĂIEȚI:

Cosmin
Valentin
Viorel

TOP 3 FETE:

Gabriela

Miruna

Raluca.

Pe ultimul loc s-a aflat Inga. Ea și Ada intră în cursa de eliminare. Cele două pot fi votate pe platforma http://mireasa.a1.ro, aplicația Antena 1 și susținute prin SMS la 1272.

Mireasa sezon 6, 11 noiembrie 2022. Se cunosc Miruna și Ada din afara casei? Care este adevărul... Mireasa sezon 6. Raluca și-a văzut părinții la Mireasa Capriciile Iubirii. Cum a reacționat concurenta când au intrat în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x