Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 11 noiembrie 2022. Se cunosc Miruna și Ada din afara casei? Care este adevărul

Deni și Viorel au intrat live pe Facebook. Tinerii de la Mireasa sezon 6 au discutat cu susținătorii lor și au primit mesaje despre Ada și Miruna.

colaj de imagini cu miruna si ada de la mireasa sezon 6 Galerie
Deni și Viorel au intrat live pe Facebook. Tinerii de la Mireasa sezon 6 au discutat cu susținătorii lor și au primit mesaje despre Ada și Miruna. | Antena 1

Este vorba despre o informație care tot circulă pe grupurile de susținere. Unele persoane afirmă faptul că Ada și Miruna se cunosc din afara casei Mireasa sezon 6.

Se cunosc Miruna și Ada din afara casei? Care este adevărul

Întrebate dacă au vreo legătură, Miruna a punctat faptul că se simte luată la mișto. Și Ada a susținut-o.

Cele două au subliniat faptul că nu există nicio legătură între ele, ci doar sunt apropiate. Ele spun că nu se cunosc din afara casei Mireasa sezon 6.

Citește și: Mireasa sezon 6, 11 noiembrie 2022. Gabriela și Valentin au petrecut o noapte la hotel. Primele impresii

Ba mai mult, tinerele cred că totul a pornit după ce, la intrarea Adei, Miruna a afirmat că i se pare cunoscută și că seamănă cu Adele.

Între ele nu a existat, însă, nici măcar o discuție în afara competiției și s-au cunoscut aici. Iată ce declarații au făcut cu privire la acest lucru:

”Dacă mi-ar fi vândut haine sau chestii, ce relevanță avea?! Eu nu cunosc nici oamenii din București. Am întrebat-o la ce firmă lucrează, dacă lucrează în București, că și eu am lucrat în domeniu.”, a zis Miruna.

Și Ada susține că nu o cunoaște pe Miruna: ”Nu ne leagă nimic. Ne-am fi dat de gol. Nu are legătură”. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 11 noiembrie 2022. Gabriela și Valentin au petrecut o noapte la hotel. Primele impresii... Mireasa sezon 6, 11 noiembrie 2022. Mamele și băieții au nominalizat fete pentru eliminare. Cine e în pericol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x