Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Ce cupluri au depus actele în vederea căsătoriei

Toate cele 5 cupluri din casa Mireasa au depus actele în vederea căsătoriei. 

Colaj cu Simona Gherghe și concurenții Mireasa Galerie
Ce cupluri au depus actele în vederea căsătoriei | Antena 1

Cele 5 cupluri au depus actele în vederea căsătoriei, însă mai au două săptămâni până pe 23 decembrie 2022 în care să se gândească dacă se vor căsători în cele din urmă, sau nu.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Raluca a putut participa la task-ul telefoanelor. Ce a găsit în telefonul lui Alex

Ce au spus cuplurile Mireasa după ce au depus actele la primărie în vederea căsătoriei

Gabriela și Valentin au mers de mână la primărie.

„Am scris Harle Gabriela. A fost un sentiment ciudat dar o să mă obișnuiesc. Nu a fost nici greu, nici ușor. Dar a fost frumos”, a spus Gabriela.

„Sunt foarte hotărât”, a spus Valentin.

Roxana și Paul au depus actele și au rezolvat și problema numelui. Astfel, Paul își va păstra numele lui, iar Roxana va putea să poarte ambele nume de familie.

Citește și: Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Miruna și-a ieșit din fire în fața lui Paul. Ce cuvinte grele i-a spus băiatului

„Eu sunt foarte fericită că am rămas cu numele. Cred că tata o să fie mândru de mine și de Paul. Cred că o să-l iubească mult”, a spus Roxana care se va numi Niță-Tobă Roxana.

„Simt că va fi pentru totdeauna”, a spus Paul.

Raluca și Alex au spus că dacă vor ieși din competiție în urma cursei de eliminare, se vor căsători oricum în ianuarie.

„Această decizie am luat-o de când am zis Da”, a spus Raluca

„Îmi doream cu nerăbdare să ajung în momentul ăsta”.

Deni și Viorel au spus că inima le-a indicat să depună actele, deși băiatul consideră că a fost prea analitic la început.

„Am avut mici dubii, dar nu dăm înapoi”, a spus Deni

„Inima mi-a spus să fac asta 100%”

Miruna și Cosmin au depus și ei actele în vedere căsătoriei și sunt hotărâți să spună Da și în finala de pe 23 decembrie 2022.

„Pentru noi ziua de azi înseamnă un nou început. Alegerea era făcută”, a spus Miruna.

„Așteptăm cu drag să spunem și Da”, a spus Cosmin.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 12 decembrie 2022. Raluca a putut participa la task-ul telefoanelor. Ce a găsit în telefonul lui Alex... Mireasa sezon 6. Ce a spus Alex despre ceea ce a găsit în telefonul Ralucăi. Comentariul care a deranjat-o pe tânără...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x