Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Simona Gherghe, anunț important pentru concurenți. Ce băiat vine în competiție

Simona Gherghe a anunțat că în emisiuna Mireasa va intra un băiat în vârstă de 30 de ani. Fetele au primit încântate vestea prezentatoarei.

Colaj cu Simona Gherghe și concurneții Mireasa Galerie
Simona Gherghe a anunțat că vine un nou concurent la Mireasa | Antena 1

Simona Gherghe a anunțat că în casa Mireasa vine un băiat nou. „Pentru băieți ar putea fi un semn de îngrijorare”, a spus prezentatoarea.

Tânărul care vine în competiție este șarmant, serios și dornic de însurătoare. Are suflet de artist. Vine din Anglia unde face niște cursuri despre criptomonede. Are 30 de ani, o vârstă num ai bună de însurătoare.

În casa Mireasa va veni un nou concurent. Anunțul făcut de Simona Gherghe

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Valentin a continuat conflictul cu Giorgio și Raluca. Ce s-a întâmplat în direct

Fetele au primit foarte bine informația dată de Simona Gherghe.

Citește și: Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut parte de noi apropieri: „Ești îndrăgostit?”

Numele noului concurent este Alex.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Valentin a continuat conflictul cu Giorgio și Raluca. Ce s-a întâmplat în direct... Mireasa sezon 6, 14 septembrie 2022. Gabriela și Valentin au avut parte de noi apropieri: „Ești îndrăgostit?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x