Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Roxana și Paul au declarat că formează un cuplu. Ce părere are mama fetei despre el

Roxana și Paul de la Mireasa sezon 6 formează un cuplu. Este vorba despre prima pereche din sezonul 6 al show-ului matrimonial de la Antena 1.

roxana si paul de la mireasa sezon 6 dupa ce s-au declarat un cuplu Galerie
Roxana și Paul de la Mireasa sezon 6 formează un cuplu. Este vorba despre prima pereche din sezonul 6 al show-ului matrimonial. | Antena 1

Roxana și Paul încearcă să se cunoască. După ce s-au sărutat, cei doi au anunțat că formează un cuplu. Atracția e mare între cei doi și Roxana îi povestea unei colege de competiție că ambii și-au arătat dorința de a trece la nivelul următor.

”Vreau să plec că e și cumva chestia aia că nu putem face nimic. Atunci când te îndrăgostești, tot mai mult îți dorești. Am observat că și el... Și lui îi e deja greu.”, a punctat fata.

S-a întâmplat după ce concurenta i-a reproșat lui Paul că nu face niciun efort pentru a o cuceri, în timp ce restul băieților sunt mult mai atenți.

Citește și: Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Miruna ”i-a întors pupicul” lui Cosmin. Doamna Adriana cere intervenția mamei fetei

Într-un final, cei doi au reușit să ajungă la un consens, s-au sărutat, îmbrățișat și au depășit momentul. Totuși, dorința exprimată de a merge la hotel nu a trecut neobservată și a fost discutată în ediția live din 16 septembrie 2022.

Roxana și Paul de la Mireasa sezon 6 formează un cuplu

În stilul caracteristic, Paul a abordat subiectul ”hotelul” în emisia live din 16 septembrie 2022. Băiatul a zis că Roxana a auzit că e zodia taur și că de aceea vrea să meargă la hotel. Fata nu a apreciat gluma și Simona Gherghe a spus că era mai bine dacă luau pauză de publicitate.

Despre acest lucru, Roxana a afirmat: ”Îmi este prea dor de familie. Ieri m-am simțit foarte... îmi era foarte dor de familie, de pisica mea. Simțeam nevoia să aud o părere din partea mamei, a familiei, dacă sunt de acord cu toate astea, cu Paul. Oricum ei nu mă influențează. Important e ce vreau eu. Am întrebat-o pe mama, a zis că indiferent ce decizie iau, ei sunt lângă mine. Mama a zis că Paul este puțin nehotărât.”

Citește și: Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Andrei, un nou gest pentru Deni. Cum a surprins-o în live

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Andrei, un nou gest pentru Deni. Cum a surprins-o în live... Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Rezultatul cursei de eliminare. Premieră în show-ul matrimonial...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x