Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Andrei, un nou gest pentru Deni. Cum a surprins-o în live

Deni de la Mireasa sezon 6 este curtată de trei băieți: Viorel, Andrei și George. În timp ce primul petrece mult timp cu ea, Andrei o surprinde în live cu diferite surprize. George spune că este în pauză momentan.

viorel si deni de la mireasa sezon 6 in editia live din 16 septembrie Galerie
Deni de la Mireasa sezon 6 este curtată de trei băieți: Viorel, Andrei și George. În timp ce primul petrece mult timp cu ea, Andrei o surprinde în live cu diferite surprize. George spune că este în pauză momentan | Antena 1

Deni de la Mireasa este ultima concurentă care a intrat în competiție. Tânăra a reușit să trezească interesul a trei băieți, care își dau silința să o cucerească.

Viorel a putut să petreacă mult timp cu Deni și încearcă să facă pași mari pentru a îi demonstra că este băiatul perfect pentru ea. Cei doi au stat împreună pe terasă, iar tânărul i-a reamintit că încă doi tineri o plac.

Citește și: Mireasa sezon 6, 15 septembrie 2022. Roxana și Paul au avut un date, după tensiunile de la petrecere. Cum s-au simțit

Andrei, un nou gest romantic pentru Deni de la Mireasa

În live, când discutau despre atenția pe care ea o acordă celorlalți, Andrei a făcut un nou gest pentru concurentă. El i-a adus un buchet de flori și bomboane de ciocolată. Acesta îi arată că are răbdare, spre deosebire de Viorel, care crede că ea deja place pe cineva, însă nu recunoaște.

”Nu simt nimic special. Nu-mi displace Viorel, e interesant. Uite, și Andrei, implicare pe toate planurile. E matur. George stă și analizează, sunt caractere diferite”, a afirmat Deni într-o conversație cu Raluca și doamna Dorina.

Citește și: Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Miruna ”i-a întors pupicul” lui Cosmin. Doamna Adriana cere intervenția mamei fetei

De cealaltă parte, Viorel zice că a observat semne că Deni îl place. Pe terasă ar fi avut un moment în care i-ar fi tremurat buza, a mărturisit el băieților. Totuși, dacă durează prea mult cunoașterea și nu duce nicăieri, spune că poate interveni orgoliul.

”Nu e vorba să te gândești. Trebuie să fie o scânteie. Nu am pus-o să ia o decizie.”, a punctat Viorel în emisia live dn 16 septembrie 2022.

”Nu știu ce pot să spun. Din discuția lor, mi se părea și mie că grăbește lucrurile. Nu cred că trebuie să ne grăbim. Mi-aș dori să mai cunoască fete și abia apoi să-și dea seama dacă ce vrea acum e ceea ce își dorește.”, a fost și răspunsul lui Deni. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Deni, surprinsă și de George de la Mireasa sezon 6

În a doua parte a ediției din 16 septembrie 2022, Deni a lăcrimat. Tânăra a fost impresionată de gestul lui George, care i-a adus o jucărie din pluș și un buchet de flori. Iată momentul din live:

Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Miruna ”i-a întors pupicul” lui Cosmin. Doamna Adriana cere intervenția mamei fetei... Mireasa sezon 6, 16 septembrie 2022. Roxana și Paul au declarat că formează un cuplu. Ce părere are mama fetei despre el...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x