Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

La primele ore ale dimineții de 18 octombrie 2022 în casa mamelor a răsunat o ceartă de proporții. De la sforăitul domanei Ecaterina a pornit un conflict pe care l-au auzit atât fetele cât și băieții: „De dimineață au început femeile astea?”, au spus băieții.

Colaj cu mamele Galerie
Conflict de proporții la primele ore ale dimineții în rândul mamelor | Antena 1

Principalii actori ai conflictului au fost doamna Ecaterina și doamna Dorina, însă și celelelalte mame au avut câte un cuvânt de spus.

„Nu te juca cu nervii mei că-ți dau teroare. Nu te las să dormi 2 luni. Ați băgat teroare dumneavoastră în noi 2 luni de zile”, i-a spus doaman Dorina bunicii.

„Nu mai știți care sforăie în cameră. Trântește ușile cum vrea, se ia numai de mine. De mine să se ia unul care merită. Ai două clase mai mult decât trenul”, a spus doamna Ecaterina.

„Doamne apără-mă și păzește-mă”, au spus Roxana și Raluca

„Mi se pare aiurea să te iei de etnie”, a spus Adina.

Ce au spus doamenle în emisia live de Mireasa

„Știu ce sunteți mi-a spus. Mi-a spus că am două clase mai mult decât tenul”, a repetat doamna Dorina în emisia live.

„Eu începând de astăzi cu dumneavoastră nu mai vorbesc. O să sforaiti, o să vă trezesc. Nu ne-am certat degeaba. Pare că avem noi ceva cu doamna ecaterina. A spus răutăți cu ai două clase mai mult decât trenul, că mături pe străzi. Și la listă să vă comandați ce vreți. Ar putea să spună că a greșit și ea când a spus anume vorbe

Doamna Dorina a fost în clasă cu fiul doamnei Ecaterina, tatăl lui Paul.

„Nu contează ce etnie are fiecare, dacă suntem tineri sau în vârstă”, a conchis Simona Gherghe.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă

Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Ada și Sebadin, discuție cu tonul ridicat în pauza publicitară. „Nu-mi place să mă c... Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Cum s-au comportat Inga și Andrei după despărțire. De ce a plâns fata...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x