Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Ada și Sebadin, discuție cu tonul ridicat în pauza publicitară. „Nu-mi place să mă cert”

După ce Ada s-a arătat deranjată că Sebaidin i-a cerut părerea Ralucăi despre cunoașterea lor, concurenții au avut parte de o discuție aprinsă în pauza publicitară.

Ada și Sebaidin Galerie
Ada și Sebidin, discuție cu tonul ridicat în pauza publicitară | Antena 1

În ediția de Mireasa de pe 17 octombrie Ada și Sebaidin au avut parte de o discuție aprinsă. În timpul pauzei publicitare cei doi au discutat în contradictoriu.

„Eu în momentul de față nu formez un cuplu cu tine. Am toate drepturile să-i aștept pe următorii Tu nu ai venit să spui că vrei să mergi cu Ada. Tu dai una albă două nege. Dacă vrei să intri în sufletul meu fă-o frumos, pas cu pas. Nu am ascunzișuri, dar lucrurile mele personale sunt ale mele și când o să simt o să vorbim. În live sucești vorbele. Nu te mai axa pe părerile altora.

Ce au discutat Ada și Sebaidin în pauza publicitară de la Mireasa

„De ce o iei așa de personal? Ți se pare că eu am zis ceva d eo fată din casă? Nu mă lua cu tonul ăsta. Am foarte mulți nervi. Tu vorbești foarte mult și nu înțeleg nimic. Persoana a cărei părere contează e mama mea și ea mi-a spus să fac pași spre tine”

În ediția Mireasa de pe 18 octombrie cei doi au privit imaginile în care purtau discuția aprinsă

„Încercam să vorbesc și nu-mi dădea voie să vorbesc și a trebuit să ridic tonul. Nu-mi place să mă cert”, a spus Sebaidin.

Ada a spus că i se pare că Sebaidin parcă „îmbracă haina unui personaj” în live, dar tânărul nu a aprobat-o.

Mireasa, sezonul 6. Gabriela a primit o scrisoare în care a fost „certată” pentru că s-a înțeles că nu vrea să doarmă cu... Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x