Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 19 octombrie 2022. Mama lui Alex și mama Ralucăi au intrat în direct. Ce au spus doamnele

Raluca și Alex și-au auzit mamele în emisia live de Mireasa de pe 19 octombrie 2022. Ambele doamne au spus ferm că vor fi de acord cu tot ceea ce decid copiii lor.

Galerie
. Mama lui Alex și mama Ralucăi au intrat în direct la Mireasa | Antena 1

Mama lui Alex a avut o intervenție telefonică în emisia live de la Mireasa de pe 19 octombrie 2022.

„Îmi pare nespus de rău că nu sunt și eu alături de dumneavoastră. Raluca este o femeie cu picioarele pe pământ. Bănuiesc că la 30 de ani trebuie să analizeze întâi și apoi să facă alegerea potrivită. Am fost de partea lui în tot ce a ales el. Îi zic bine ai venit în familia mea. El a plecat cu gândul la Raluca mi-a zis că pleacă pentru ea. Ea probabil îl analizează bine. El este un copil sincer nu e fals”, a spus mama lui Alex, care locuiește de 20 de ani în Italia.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 octombrie 2022. Doamna Adriana, deranjată de o scrisoare de la o susținătoare. Ce părere a avut sora ei

Ce sfat i-a dat mama lui Alex Ralucăi în emisia live de Mireasa

Doamna a ținut să-i dea un sfat Ralucăi.

„Sfatul este să-i zică direct îmi placi sau nu. Sinceritatea e apreciată”.

Raluca i-a transmis și ea un mesaj mamei lui Alex și a mărturisit că se bucură că doamna o înțelege pentru că e o persoană analitică.

Mulțumim mult pentru sfaturi. Mă bucur că nu v-a deranjat că sunt o persoană care necesită mai mult timp. Amândoi suntem la vârsta maturității și sunt mai analitică”

„Nu m-a deranjat absolut deloc. e bine că analizezi. Eu vă doresc tot binele din lume, indiferent de ce va fi”, a spus mama lui Alex.

Mama Ralucăi, intervenție în direct la Mireasa

Mama Ralucăi a intrat și ea în direct:

„Raluca este așa cum o știm noi, familia. În legătură cu Alex mi se pare că este un băiat ok, dar rămâne la alegerea Ralucăi. Tot ce alege ea este bun și pentru noi. Îi sfătuiesc să facă amândoi ceea ce simt. Au o vârstă la care trebuie să-și aleagă partenerul pentru tot restul vieții. Nu mai este timp de joacă. Dacă se mărită în finală venim cu toată familia”, a spus mama Ralucăi.

Citește și: Mireasa sezon 6, 18 octombrie 2022. Conflict de proporții la primele ore ale dimineții. Ce au făcut doamnele

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Mireasa sezon 6, 19 octombrie 2022. Doamna Adriana, deranjată de o scrisoare de la o susținătoare. Ce părere a avut sora... Mireasa, sezonul 6. Sora lui Sebaidin a venit în platou la Capricii după ce s-a aflat că Ada a avut probleme cu legea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!”
Lia - Soția soțului meu | Sezonul 4, episodul 6, 19 septembrie 2024. Alice îl ucide pe Laur și îi cere ajutorul lui Răzvan: „Ce ai făcut?!” Joi, 19.09.2024, 23:04
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x