Căutare Live

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Miruna și Cosmin s-au declarat un cuplu după ce s-au sărutat pătimaș

La petrecerea de sâmbătă Cosmin și Miruna s-au sărutat cu patos. Firește, Simona Gherghe le-a adresat tinerilor tradiționala întrebare: „Vă declarați un cuplu:”. Cei doi s-au declarat un cuplu în casa Mireasa.  

Miruna și Cosmin s-au declarat un cuplu la Mireasa

Antena 1

La petrecerea de sâmbătă Miruna și Cosmin s-au sărutat pătimaș și și-au imaginat ce vor răspunde la întrebarea: „Vă declarați un cuplu?”

„Domnul Cosmin, sunteți îndrăgostit de Miruna?”, l-a întrebat Miruna pe Cosmin.

„Adevărat. Mă gândeam așa dacă aș merita eu să am o fată ca tine”, i-a răspuns Cosmin tinerei.

Miruna și Cosmin s-au delcarat un cuplu la Mireasa

După săruturile pătimașe cu Miruna, Cosmin a dansat cu Inga, iar tânăra a glumit: „Ce îți e și cu bărbații ăștia”. Miruna a explicat că acel comentariu a fost o glumă și că nu s-a simțit deranjată de dansul lui cu Inga.

În emisia live de pe 19 septembrie 2022 Miruna și Cosmin au declarat la unison că formează un cuplu: „1,2, 3 : Da”.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni și George au avut parte de un dialog la petrecere. Ce i-a spus tânărul fetei

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni și George au avut parte de un dialog la petrecere. Ce i-a spus tânărul fetei... Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Cine este Alex, noul concurent. Cu ce se ocupă și ce spune despre însurătoare...
Zodii care își găsesc sufletul pereche pe data de 26 septembrie 2022. 3 nativi care se vor îndrăgosti iremediabil
Pe harta astrală există un semn pozitiv care le oferă zodiilor speranță, dorința de a...
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022. Leii vor câștiguri financiare mai mari. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 26 septembrie 2022 spune că Leii au nevoie de câștiguri mai mari pentru a...
Ultimele știri
x