Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Deni și George au avut parte de un dialog la petrecere. Ce i-a spus tânărul fetei

La petrecerea de sâmbătă cel de-al treilea adimirator al lui Deni a făcut pași spre ea. În emisia live de pe 19 septembrie a fost difuzată o parte din discuția pe care au avut-o cei doi.

Colaj cu Deni și George Galerie
Geroge și Deni au avut parte de o discuție la petrecerea de la Mireasa | Antena 1

George și Deni au stat împreună o bună parte din timpul în care s-a desfășurat tradiționala petrecere de sâmbătă. În timp ce unii concurenți dansau pe ritmurile dictate de Elena Ionescu, George purta un dialog cu Deni.

Doamna Gica și-a încurajat fiul să facă pași către fata pe care o place, iar George s-a așezat lângă tânără și a explicat că el este mai degrabă genul de persoană care analizează o situație și care face pași mărunți, în locul pașilor mari și greșiți.

George s-a apropiat de Deni în timpul petrecerii de la Mireasa

„Nu te știam așa timid, George. Trebuie să vadă un pic de activitate din partea voastră”, l-a sfătuit doamna Gica pe George.

Citește și: Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Andrei, între Deni și Inga? Ce a făcut concurentul la petrecere

George a spus că nu a vrut să o preseze pe Deni, ci a stat să analizeze situația: „Nu vreau să pun presiune pe tine”.

„Să știi că apreciez foarte mult lucrul ăsta. Ai un plus în ochii mei. Îmi place foarte tare seriozitatea ta. Îmi place că nu te deranjează dacă mă duc să dansez cu x”.

La rândul său, George a mărturisit că Deni este tiparul lui de fată.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Ce discuții s-au purtat în casă, după ce Inga și Roxana au intrat în cursa pentru eliminare

„Îmi place tiparul tău. Și ca înălțime și ca tot”.

În emisia live d epe 19 septembrie, Andrei a spus că i s-a părut interesantă conversația celor doi.

„Interesat. Am înțeles ce tip de băiat își dorește”, a spus Andrei.

Mireasa sezonul 6 online, canale exclusive live pe AntenaPLAY

Emisiunea se difuzează de luni până vineri, de la ora 14:00 şi de la ora 17:00. În plus, la fel ca în sezonul anterior, publicul poate urmări în continuare peripețiile din casele concurenților pe canalele live exclusive dedicate din AntenaPLAY.

Pe AntenaPLAY, publicul fidel al emisiunii poate vedea în timp real cum se dezvoltă relațiile dintre concurenți, pot auzi dialogurile dintre ei și pot fi părtași direcți la poveștile de iubire conturate la cel mai iubit reality show matrimonial.

"După cinci sezoane emoţionante pe care le-am trăit împreună, cu sufletul la gură, alături de curajoşii care au decis să îşi găsească marea iubire în casa Mireasa, merităm cu toţii o iubire ca în filme, aşa cum spune şi numele noului sezon al reality show-ului de la Antena 1. Noi concurenţi sunt gata să îşi schimbe destinul. Ei sunt regizorii, ei îşi scriu povestea, ei îi dau viaţă. Noi doar îi ajutăm să îşi impartă fericirea cu lumea toată", spune Simona Gherghe.

Primele concurente care au pășit în casa Mireasa sunt Adina Miuleasa, Ana-Maria Ciornei, Damaris Turuș, Denisa Dumitru, Gabriela Pițigoiu, Inga Rusu, Miruna Gheorghe, Raluca Preda și Roxana Tobă. Ulterior, în competiție a intrat și Deni.

Concurenții care își caută mireasă în sezonul 6 sunt Andrei Grădinaru, Cosmin Munteanu, George Ciubotaru, Giorgio Buzoiu, Paul Niță, Sebaidin Rustem, Valentin Harle și Viorel Harle.

Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Andrei, între Deni și Inga? Ce a făcut concurentul la petrecere... Mireasa sezon 6, 19 septembrie 2022. Miruna și Cosmin s-au declarat un cuplu după ce s-au sărutat pătimaș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x