Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 22 decembrie 2022. Băieții au probat costumele de ginere. Părinții și rudele lor au fost prezenți în platou

Concurenții de la Mireasa sezon 6 au probat costumele de ginere de față cu părinții. Iată cum arată ținutele.

colaj de imagini cu concurentii de la mireasa sezon 6 Galerie
Concurenții de la Mireasa sezon 6 au probat costumele de ginere de față cu părinții. Iată cum arată ținutele. | Antena 1

Emoții mari pentru băieții de la Mireasa sezon 6 care au probat costumele de ginere în fața taților. Au fost momente unice pentru tinerii care, în urmă cu patru luni, au pășit plini de speranță în competiția matrimonială.

Au fost patru luni intense, în care și-au găsit alesele și au trăit clipe deosebite. Valentin a cunoscut-o și s-a îndrăgostit de Gabriela, Viorel a luptat pentru inima lui Deni și a reușit să o cucerească, Cosmin s-a apropiat de Miruna și au trecut prin multe lecții împreună, iar Paul și-a dat o nouă șansă la iubire alături de Roxana, cea cu care nici nu mai spera să fie după ce ea a fost eliminată.

Iată că săptămânile au trecut și marele moment se apropie cu pași repezi. Finala Mireasa sezon 6 va fi vineri, pe 23 decembrie 2022, iar telespectatorii au acum șansa să vadă ce ținute vor purta băieții la cununia civilă.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 decembrie 2022. Fetele au făcut proba rochiilor de mireasă. Mamele și prietenele au fost prezente

Băieții au probat costumele de ginere. Tații lor au fost prezenți în platou

Primul care a intrat a fost Paul. Doamna Ecaterina a plâns foarte tare pentru că familia lui nu a fost prezentă. Și el a fost deranjat și a punctat faptul că are doi tați: ”Nu-mi place că nu a venit tata, dar discutăm noi acasă”.

Totuși, mama lui Paul a intervenit telefonic: ”Îmi cer scuze că nu am putut să ajung astăzi. Chiar dacă fizic nu sunt, vreau să știi că sunt sufletește. Mă bucur pentru alegerea pe care ai făcut-o, cred că vă potriviți. Foarte frumos e Paul.”

A urmat Viorel, care a ales tot un costum închis la culoare. El a mers țintă la părinții lui, pe care i-a îmbrățișat cu foc. ”E bine, exact cum a plecat de acasă”, a zis tatăl concurentului.

”Sunt foarte mulțumită de alegerea lui Viorel”, a spus mama lui despre Deni.

Alex a coborât plin de emoții și a venit lângă mama lui. ”Super de frumos”, a spus mama. Și băiatul a mărturisit că este foarte emoționat. El a ales un sacou alb și pantaloni negri.

”Îmi place că a ales o femeie puternică, nu pot să zic mai mult de atât. El a ales, eu sunt de acord și sperăm că toate vor fi bine”, a afirmat mama lui Alex, care a punctat că nu i-au picat bine anumite momente.

Cosmin a venit în fața celor prezenți. ”Bărbat crescut de trei femei”, a remarcat Simona Gherghe. Băiatul le-a avut alături pe mama lui, sora și mătușa.

”Sincer nu m-am gândit că o să se însoare la 22 de ani. Chiar sunt fericită dacă e fericit”, a zis sora lui Cosmin.

Valentin a fost ultimul băiat care a probat costumul de ginere. Alături de el a venit tatăl și un prieten, spre bucuria lui. Tânărul se declarase emoționat încă de dinainte să apară aceștia.

Vali a ales un costum negru, cu sacou mov. ”Excelent, super”, a zis tatăl.

Mireasa, sezon 6. Ce a publicat Inga, la scurt timp de la eliminarea din competiție. Are legătură cu fostele colege... Mireasa sezon 6, 22 decembrie 2022. Fetele au făcut proba rochiilor de mireasă. Mamele și prietenele au fost prezente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x