Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 22 decembrie 2022. Fetele au făcut proba rochiilor de mireasă. Mamele și prietenele au fost prezente

În ediția din 22 decembrie 2022, cu doar o zi înainte de Finala Mireasa sezon 6, fetele au probat rochiile de mireasă în prezența mamelor și a prietenelor.

colaj de imagini cu miresele de la mireasa in rochiile de mireasa Galerie
În ediția din 22 decembrie 2022, cu doar o zi înainte de Finala Mireasa sezon 6, fetele au probat rochiile de mireasă în prezența mamelor și a prietenelor. | Antena 1

O emisiune plină de emoție în ultima ediție a show-ului matrimonial Mireasa sezon 6. Cu doar o zi înainte de Marea Finală din 23 decembrie, fetele au făcut proba rochiilor de mireasă.

Emoțiile au fost la cote maxime și lacrimile au curs pe obrajii celor prezenți. Iată cum arată fetele în ținutele alese pentru marele eveniment.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 decembrie 2022. Băieții au probat costumele de ginere. Părinții și rudele lor au fost prezenți în platou

Fetele au făcut proba rochiilor de mireasă

Roxana s-a emoționat foarte tare când a coborât în rochie de mireasă. ”Ești foarte frumoasă”, i-a zis și Simona Gherghe. Mama fetei a fost și mai emoționată și a complimentat-o pe fiica sa.

”Foarte frumoasă și îmi pare bine că a ales un băiat glumeț”, a zis tatăl tinerei, care a punctat că Paul este un băiat cu capul pe umeri.

A urmat Deni, cea care nu e sigură dacă se va căsători cu Viorel în Finala Mireasa sezon 6. Fata a plâns de cum și-a văzut frații. Tot în lacrimi s-a privit și în oglindă.

”Ptu, ce emoții. Nu am mai trecut prin asta”, a zis fata. De trei ani nu și-a mai văzut Deni fratele, motiv pentru care a fost și mai emoționată.

În timp ce sora lui Deni a spus că-l place pe Viorel, fratele s-a arătat dezamăgit de comportamentul lui din ultima săptămână.

Raluca a coborât, iar ambii părinți au așteptat-o nerăbdători. După ce și-a îmbrățișat tatăl și mama, ea a mers la oglindă. ”E foarte frumoasă, dacă ei îi place și se simte bine în ea, și mie îmi place”, a zis mama fetei.

”Foarte bine. E așa cum am visat-o în rochia de mireasă. Și de Alex îmi place. Amândoi fac ceva frumos, mă refer la copii”, a afirmat tatăl concurentei.

Miruna a fost așteptată doar de către Teodora, prietena ei. Părinții nu au fost prezenți. În ciuda acestui lucru, fata a fost foarte veselă. Doamna Laura, mama ei, a sunat: ”te iubește mama, ești minunată. Vreau să înțelegi că dacă am ales să nu fim, nu înseamnă că te iubim mai puțin. Ești iubirea noastră, sufletul nostru. (...) Să știi că și Cosmin e minunat. Nu mai vorbim despre fiica noastră, ci despre copiii noștri. Și pe Adriana, care nu o să-mi fie cuscră, ci prietenă”.

Gabriela a pășit cu mari emoții în platoul Mireasa sezon 6, acolo unde o așteptau părinții.

Gabriela a coborât ușor scările, îmbrăcată într-o rochie de prințesă. A fost așteptată de mama ei, care i-a spus că este ”ca o prințesă”. ”Mamă, tremur”, a zis și Gabriela.

Doamna Flori i-a înmânat un buchet de flori nurorii sale. ”Mulțumesc”, i-a zis tânăra.

”Au fost și dezamăgiri, dar cu răbdare noi am trecut peste. Decizia le aparține.”, a afirmat mama concurentei.

Mireasa sezon 6, 22 decembrie 2022. Băieții au probat costumele de ginere. Părinții și rudele lor au fost prezenți în pl... Mireasa sezon 6. Motivul pentru care Gabriela Cristea a izbucnit în lacrimi când a văzut-o mireasă pe una dintre fete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x