Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 22 noiembrie 2022. Doamna Ecaterina a discutat cu Paul despre căsătorie. Ce sfaturi i-a dat

Doamna Ecaterina l-a luat deoparte pe Paul și au discutat despre căsătorie. Bunica nu vrea ca acesta să mai treacă printr-un divorț.

paul si roxana in platoul mireasa in data de 22 noiembrie 2022 Galerie
Doamna Ecaterina l-a luat deoparte pe Paul și au discutat despre căsătorie. Bunica nu vrea ca acesta să mai treacă printr-un divorț. | Antena 1

Paul se afla în livingul băieților când bunica Ecaterina a început discuția. Profitând de faptul că Roxana nu este în preajmă, aceasta l-a sfătuit să aibă grijă și să se gândească bine la ce va face în Finala Mireasa sezon 6.

În emisia live din 22 noiembrie 2022, bunica a explicat faptul că voia să-i deschidă ochii lui Paul și să-l îndemne să poarte o discuție serioasă cu Roxana, în city break.

Doamna Ecaterina a discutat cu Paul despre căsătorie. Ce sfaturi i-a dat

”Nu am stat de vorbă cu el niciodată. În toate emisiunile, am zis că nu mă bag.”, a zis doamna Ecaterina. Ea a explicat faptul că a vrut să discute cu Paul pentru că nu dorește ca nepotul ei să nu mai treacă printr-un divorț.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 noiembrie 2022. Inga și Andrei au mers la Chișinău în city break. Ce s-a întâmplat acolo

Totuși, doamna Ecaterina susține o eventuală căsătorie dacă ei se iubesc. ”Mă gândeam la ce spune. Într-un fel, e mai mult ”nu”. Nu poți să zici că-ți place de Roxana mult... Mie îmi place, dar cum ai spus, a făcut unele faze. Și mie mi-a făcut, și ție (n.r. bunicii Ecaterina). (...) Mie îmi place că e sinceră”, a zis Paul.

Întrebată ce sfat i-ar da Roxanei: ”Să fie atentă și ea la cum se comportă Paul și să creadă că îl vrea pe Paul. M-am gândit că poate vor vedea și gesturi unde au fost plecați. Să creadă cu tărie... Eu am zis, 99,9% că, dacă Roxana s-a întors și a zis că nu mai pleacă fără Paul”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa, sezon 6. Sebaidin a răspuns curiozităților susținătorilor, la 3 săptămâni de când a părăsit casa Mireasa... Mireasa sezon 6. Mama lui Andrei, prima reacție după ce băiatul s-a logodit și a rupt logodna cu Inga. Ce a avut de spus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x