Antena Căutare

Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Cu cine a ales Deni să doarmă după ce s-a dat alarma

În casa Mireasa existau doar două paturi în care Giorgio, Andrei și Viorel ar fi trebuit să doarmă. Cum unul rămânea pe dinafară, Deni a luat decizia să doarmă cu Viorel.

colaj de imagini cu deni, george si viorel de la mireasa sezon 6 Galerie
În casa Mireasa existau doar două paturi în care Giorgio, Andrei și Viorel ar fi trebuit să doarmă. Cum unul rămânea pe dinafară, Deni a luat decizia să doarmă cu Viorel. | Antena 1

Deni și Viorel au petrecut mult timp împreună după miezul nopții. Tineri au adormit târziu și au împărțit același pat.

Deni a dorit să-i ajute și pe băieții care nu aveau unde să doarmă, așa că s-a ocupat de organizare. Andrei și Viorel au insistat ca ea să meargă la somn, însă concurenta nu a putut să doarmă știind că ei nu au un loc unde să se odihnească.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Valentin și Gabriela s-au sărutat. Cei doi formează un cuplu

Cu cine a dormit Deni după ce s-a dat alarma

Fata i-a strâns pe toți și le-a spus că sunt două paturi libere, așa că cineva va trebui să doarmă cu ea. L-a ales pe Viorel, cel cu care avusese un date reușit și cu care s-a tachinat toată seara.

Astfel, cei doi au dormit împreună, spate în spate. Tânăra a subliniat în emisia live că nu a luat o decizie și George a părut liniștit.

El și Viorel sunt cei doi tineri care se luptă pentru inima ei. Din păcate, George nu a înțeles proba și s-a întors în casa băieților, unde s-a odihnit până a doua zi.

Citește și: Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Miruna și Cosmin au dormit împreună. Ce imagini au surprins camerele

A încercat să se revanșeze câteva ore mai târziu și a gătit mâncarea preferată a lui Deni: aripioare la cuptor cu cartofi prăjiți.

Tânăra a declarat că a fost impresionată de gustul mâncării. De cealaltă parte, George e hotărât să depună mai mult efort pentru a petrece timp cu Deni. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Miruna și Cosmin au dormit împreună. Ce imagini au surprins camerele... Mireasa sezon 6, 22 septembrie 2022. Raluca ”l-a luat tare” pe Alex. Ce i se pare suspect la noul concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x